2009. szeptember 20-án, vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei Bogács csapataival mérkõztek meg hazai pályán.
Az ifjúsági együttesek találkozója 14 órakor vette kezdetét. Az ifisták mérkõzését a bogácsiak 2-1 arányban nyerték meg. A Vatta-Bogács felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 órakor vette kezdetét.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

 A találkozót a vattai csapat nagy iramban kezdte meg és alakítottak ki jóval több lehetõséget a bogácsiaknál, amelynek eredményeként a 23. percben meg is szerezték a vezetést, Juhász Krisztián találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.
A 43. percben vette elõ a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot, és mutatta fel Offenbecker Józsefnek szabálytalanságáért.
Az elsõ játékrészben a vattaiak egyetlen találatán kívül több gól nem született, így a második 45 perc egy gólos hazai elõny mellett vette kezdetét.
A 60. percben a vattai német Attilának mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ, majd a 61. percben a bogácsi Tóth Attila is sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült.
A 63. percben a csereként beállt Vas Bélának mutatott fel sárga lapot a bíró, míg a 65. percben a bogácsi Osztroczki Zoltán is elkönyvelhetett magának egy hasonló színû lapot, de ezzel még koránt sem lett vége a játékvezetõ figyelmeztetéseknek.
A 70. percben Petõ Attila és Juhász Krisztián egyaránt sárga lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesültek, majd a 75. percben Kiss Gergõnek, míg a 78. percben Kõmûves Jánosnak mutatott fel sárga színû lapot a bíró.
A 82. percben még K. Tóth Szabolcs is elkönyvelhetett magának egy sárga lapot.
A 2. játékrészben tehát találatot nem, de annál több sárga lapot könyvelhettek el a csapatok így a találkozó végeredménye az elsõ félidõben elért eredmény maradt, Vatta tehát 1-0 arányban gyõzte le Bogács csapatát.

 

 

Tabella és további mérkõzések - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!



Tabella és további mérkõzések - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!