Egészségnapokat rendeztek Bükkábrányban

 
 
 
 
 
 

Újabb öt éves születésnapot ünnepelhetett egy bükkábrányi civil szervezet.Ezúttal a Fõnix Életmód Egyesület tartott Egészségnappal egybekötött születésnapi ünnepséget szeptember 11-én és 12-én.
Pénteken este az iskola ebédlõjébe vártak minden érdeklõdõt az ünnepi gálaestre. A megnyitón a község polgármestere köszöntötte az ünneplõket, majd az elmúlt évekre való visszaemlékezés következett.
A meghívott elõadók között volt Pappné Szakács Csilla lelkipásztor, aki az „Út a gyermekneveléshez” címmel tartott elõadást.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Ezt követõen a zenének és a táncnak jutott a fõszerep. A Fr3etime Dance tánccsoport bemutatójában gyönyörködhettek a résztvevõk, illetve musical slágereket hallhattak meg Szalontai Béla elõadásában.
Másnap reggel 9 órakor a gyerekeknek rendezett mozgásprogrammal indult a nap a tornateremben, ahol akadálypálya várta a mozogni vágyókat, majd vitaminsaláta készítõ versenyen vehettek részt.
Az elkészült ételeket szigorú zsûri értékelte és jutalmazta a helyezetteket egy-egy emléklappal. Aki kedvet és tehetséget érzett magában, az benevezhetett egy, az egészséges életmódot népszerûsítõ plakátkészítõ versenyre is.

14 órától párhuzamosan futottak a programok az iskola épületében. Kinek kinek lehetõsége volt többek között a vérnyomását ellenõriztetni, de volt alkalom a masszázsra, talpmasszázsra, az egészségi állapot felmérésére is.
Az aulában eközben az egészséges életmód jegyében kozmetikumokat, mézet, egyéb biotermékeket vásárolhatott az érdeklõdõ.
17 órakor természetgyógyászati elõadás, 18 órakor pedig Dr. Hegedûs Judit „Egészségesen élni” címû elõadása hangzott el.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!