Hatodik alkalommal rendezték meg Mezõnyárádon a Lovasnapokat

Hatodik alkalommal rendezték meg Mezõnyárádon a Lovasnapokat, az idén hamarabb, szeptember elsõ hétvégéjén.Az idõjárás eléggé megtépázta a pályát, ennek ellenére színvonalas versenyt láthattak az érdeklõdõk.
Szombaton fél 9-kor a C0 versenyszámmal kezdõdtek a programok, ezután a B1, B2 versenyszámmal, majd az ebédszünet után a B3 és C2 derbyvel folytatódott a délutáni program.
Szeptember 6-án, vasárnap fél 9-tõl az Országos Gyermek Ügyességi Lovasverseny mezõnyárádi fordulóját rendezték meg, könnyû és nehéz kategóriában.

Hirdetés_______________________________________________________________________





10 órától a homokos pályán
is elkezdõdött a küzdelem, az ügyességi ugró versenyszámokat, ebéd után 14 órától pedig ugró versenyszámokat rendezték meg. A Derby 1-es és 2-es versenyszám izgalmas küzdelmei zárták a programokat.

A mezõnyárádi versenyzõk szépen teljesítettek mindkét napon, az eredményekrõl részletesen beszámolunk majd a versenyrõl készített bõvebb összeállításban.
Az ebédszünetekben elsõ nap Lovász József díjlovas bemutatóját is láthatták az érdeklõdõk, a Forgács-Ló lovastorna csapatát, és egy elfelejtett magyar lófajta, a hucul ló látványos showját pedig mindkét nap megnézhették a nézõk.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!