Testületi ülést tartottak Bükkábrányban
Testületi ülést tartottak 2009. augusztus 28-án Bükkábrányban. Összesen 9 napirendi pont került megvitatásra.
Elsõként Bükkábrány Község Önkormányzat 2009. évi költségvetésének I. félévi végrehajtásáról készített beszámolót hallgatták meg és fogadták el a tagok egyhangúan.
Második napirendben a Bükkábrányi Általános Mûvelõdési Központ 2009. évi költségvetését tárgyalták a képviselõk. A személyi kiadások változni fognak, illetve a társulási normatíva elvesztése is növeli a költségeket. A képviselõk 7 igennel egy tartózkodás mellett támogatták a költségvetést.

Hirdetés_______________________________________________________________________




Harmadik napirendben Bükkábrány Község Önkormányzat 2009. évi költségvetési rendeletének módosítására került sor. A szavazás 8 igennel zárult.
Negyedik napirend Németh Kálmán kártérítési ügye volt. Az önkormányzatnak az Államigazgatási Hivatal döntés alapján 2.728.000 Ft kártérítést kell fizetnie. A napirendet 6 igennel 2 tartózkodással fogadta el a testület.
Ötödik napirendben az iskolatej megszüntetésérõl döntöttek a képviselõk 8 igen szavazattal.
Hatodik napirendben a Bursa Hungarika ösztöndíj pályázaton való részvételrõl kellett szavazni. A pályázatot minden felszólaló támogatta, a múlt évi rendszer megtartása mellett. Végül 8 igent kapott a tervezet.
Hetedik napirendben a testület tudomásul vette Derekasné Orosz Andrea lemondását az alpolgármesteri posztról összeférhetetlenség miatt.
Nyolcadik napirendben a Szabadidõ Központ új bérleti díjainak és teremhasználatának irányelveit tárgyalták a tagok. A késõbbiekben a részletek és a pontos szabályozók kidolgozásra kerülnek. A javaslat egyhangúlag támogatást kapott.
Kilencedik napirendben indítványok, javaslatok között szóba került a templom mögötti romos, lebontott épület sorsa valamint a közterületekrõl az önkormányzat által lenyírt zöld hulladék elhelyezésének kérdése is, mivel valaki kommunális hulladékot is elhelyezett a területen.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!