Az idei évben is a hagyományokhoz hûen ismét megszervezésre került a tiszabábolnai tábor a vattai általános iskolás gyermekek részére. Július 12-én vasárnap 4 órakor 23 gyermek és 6 kísérõ indult el és vette birtokba a tiszabábolnai iskolában kialakított szálláshelyet. Minden nap reggel 7-kor kezdõdött, majd reggeli után a szabad strandon folytatódtak a programok.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A csapat egyik fele strandolt és élvezte a napsütést, a másik pedig horgászszenvedélyének hódolt. A bátrabbak kipróbálhatták a kenuzást a kísérõk és tapasztaltabb táborlakók segítségével. Kedden motorcsónaktúrán vettek részt, melynek során bejárták a Tisza egy részét, megfigyelhették annak élõvilágát. A szervezett programok mellett a gyerekek sokféle egyéb tevékenységet is végezhettek, lehetõség volt focizásra, asztaliteniszre, csocsózásra, tévézésre, filmnézésre.

A táborban napi háromszori étkezést biztosítottak a résztvevõknek, de emellett mindenki igényei szerint vásárolhatott a közeli kisboltban.
A nyaralás július 19-én ért véget, ekkor indultak vissza több személyautóval és a hivatalok kisbuszainak segítségével a táborozók.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!