Testületi ülés Bükkábrányban
Ismét ülésezett Bükkábrány község képviselõ-testülete július 2-án. Az eredetileg tervezett két napirendi pont mellé már az ülés kezdetén újabb három került be. Elsõként Mátyus László közbeszerzési szakértõ olvasta fel az óvodai pályázatra beérkezett árajánlatok szakértõi véleményezését. A sorrend felállításánál legfontosabb szempont a vállalt ár volt. Ennek alapján a miskolci székhelyû SPIDI-THERM Kft. végzi a kivitelezést, 89.674.054 Ft értékben. A beruházás július 15-én kezdõdik, és a tervek szerint ez év december 15-én fejezõdik be.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Ezen az ajánlaton kívül még hárman jelezték részvételi szándékukat. Ezek közül egy kizárásra került, a másik két pályázó pedig túl magas árajánlatot nyújtott be mindkét esetben több mint 115.000.000 Ft-ért végezték volna el a beruházást. A testület egyhangúlag támogatta a szerzõdéskötést a beruházást legalacsonyabb áron elvégzõ SPIDI-THERM Kft-vel.

Második napirendi pontban a központi konyhára szállított élelmiszerekre közbeszerzés kiírása vált szükségessé. Mátyus László közbeszerzési szakértõ vázolta, a közbeszerzési kiírás tervezetét. Tárgyalás nélküli nyílt közbeszerzés alapján egy évre keresnek beszállítókat. A tervezetet a képviselõ-testület egyhangú igennel támogatta.
Harmadik napirendi pontban a Bükkábrány külterületén kialakításra kerülõ ipari parkról tárgyaltak a képviselõk. Elvi határozatot fogadtak el az ipari parkhoz való csatlakozásról. A testület a határozatot egyhangúlag támogatta.
Negyedik napirendben módosítási szándékát fejezte ki a testület a településrendezési terv egyes elemeit tekintve. A testület felhatalmazta Tóth-Móricz Péter polgármestert és Kiss Zoltán jegyzõt, hogy további tárgyalásra készítsék elõ az anyagot. A képviselõk támogatták a napirendet.
Ötödik napirendi pontban indítványok, javaslatok hangoztak el. A Bükkábrányi SC megnyerte a bajnokságot, ezáltal egy osztállyal feljebb, a megyei I. osztályba lépett.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!