Újabb sikereket értek el a mezõnyárádi lovasok
Június 27-én a Forgács Ló Lovasklub lovastorna csapata Hajdúnánáson tartott bemutatót, amellyel nagy sikert arattak a nézõk körében, ám az idõjárás igencsak megnehezítette a gyerekek és a ló dolgát, hiszen felázott pálya, és zivataros idõjárás fogadta õket.
Másnap a Jászberényben megrendezett országos gyermek ügyességi lovasverseny következõ fordulójában állt rajthoz a klub 5 versenyzõje.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Horváth Edina és Takács Rita az ügyességi kezdõ kategóriában, és a kezdõ nyílt kategóriában indult el, Edina elõbbiben 1., a nyílt kategóriában 2.lett. Takács Rita 4., illetve 3.helyet szerzett. Mindketten Bella nyergében versenyztek.
Hajnal Eszter számára nagyon sikeres volt a verseny: korcsoportjában és a nyílt kategóriában is elsõ lett.Mindkét lova, Goral Suta, és Bref is a hucul ménes tagja.
Komjáti Krisztina korcsoportjában 3.helyezést, nyitott versenyszámban 4.helyezést ért el.
Petõ Brigitta és Sallai Rebeka ugró versenyszámokban indultak.
A póni kategóriában, és szenzációszámba menõen a nyílt kategóriában is a kis hucul lovakkal álltak rajthoz, ráadásul eredményesen, hiszen több 1.helyet, illetve ezüst, és bronzérmet is szereztek a versenyen a nagylovak ellen versenyezve.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!