Aranykezek kézmûvestábor Bükkábrányban
Az idei évben is megrendezésre került az "Aranykezek" kézmûvestábor Bükkábrányban a Sport és Szabadidõ Központban. A ballagást követõ héten kezdõdõ program hétfõtõl szombatig, reggeltõl délutánig kínált programokat a közel harminc érdeklõdõ bükkábrányi gyermeknek.
Ebben az évben is pedagógusok segítségével több kézmûves technikát sikerült a gyermeknek elsajátítani. A keddi szünnapot követõen péntekig négy csoportban különbözõ dísz és egyéb kézmûves tárgyakat készíthettek papír-, és textiltechnikával a gyermekek délelõttönként.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Hétfõ délután játszóház
várta az érdeklõdõket gyöngyfûzéssel, trambulinnal és különféle ügyességi játékokkal. Szerda délután ékszert és gipszképeket készítettek, míg csütörtök délután Tibolddarócra kirándultak.
Az egy hét alatt összegyûlt számos érdekesebbnél érdekesebb kis ajándék tárgyakat pénteken délután öt órakor megtekinthették az érdeklõdõk egy kiállítás keretében. A hagyományokhoz híven az elkészült tárgyakat mindenki hazavihette.
A program zárásaként szombaton Sárospatakra látogattak a gyermekek, ahol a kerámiamúzeumot és a helyi nevezetességeket tekintették meg.

Szerencsére minden évben egyre népszerûbbek a hasonló kezdeményezések, egyre több gyermek tölti így hasznosan el nyári szünetének kezdetét.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!