Véget ért a 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Közép csoportjában szereplõ Vatta együttesei számára a bajnokság.
Most az ifjúsági együttes tavaszi szezonban lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

Tavasszal az elsõ mérkõzésre – mivel a 17. fordulóra kiírt mérkõzéseket a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt elhalasztották – 2009. március 14-én került sor, amikor a vattaiak Tiszapalkonyára utaztak, ahol az ifisták újabb vereséget szenvedtek el, ezúttal 5-2 arányban.

A 3. fordulóban a vattaiak hazai pályán mérkõzhettek meg Tiszapalkonya csapataival. Az ifistáknak nem sikerült nyerni, ezúttal 4-0 arányban kaptak ki.

2009. március 22-én Vatta együttesei Harsányba utaztak, ahol az ifisták Üveges Norbert két gólja révén 2-1 arányban tudtak nyerni.

A 20. fordulóban, március 29-én Szentistván csapatai érkeztek a Vattára, ahol az ifisták mérkõzését a szentistvániak 8-1 arányban nyerték meg. Az egyetlen vattai gólt Csanálosi Dávid szerezte.

A 21. fordulóban került sor a Mezõkeresztes-Vatta labdarúgó mérkõzésekre. A keresztesi ifisták 4-2 arányban gyõztek le a vattaiakat. A vattai gólszerzõk Soós Lajos és Béres József voltak.

Április 11-én Hernádnémeti csapatai érkeztek Vattára. Az ifjúsági együttesek találkozóján a vattaiak 3-2 arányban kaptak ki. A két vattai gólt Csanálosi Dávid szerezte.

A Sajósenye-Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzésen, amely április 19-én került megrendezésre, a vattai ifisták 4-0 arányban kaptak ki.

Április 26-án Vatta csapatai Szalaszend együtteseit fogadták hazai pályán. Az ifisták 6-3 arányban kaptak ki a szalaszendiektõl. A három vattai gólszerzõ Csanálosi Dávid, Soós Lajos és Vas Béla voltak.

Május 3-án Vatta csapatát fogadták a Bükkzsérciek. Ezen a találkozón sem tudtak a vattai ifisták nyerni, 3-2 arányban kaptak ki. A vattai gólok Soós Lajos és Berceli Marcell nevéhez fûzõdnek.

A 26. fordulóban, hazai mérkõzésükön a vattaiak Bükkábrány együtteseit fogadták. Az ifjúsági mérkõzés 4-0-ás gólarányú bükkábrányi gyõzelmet hozott.

2009. május 17-én Vattaiak Szirmabesenyõ ellen mérkõztek meg idegenben. Az ifisták mérkõzését a szirmaiak 7-0 arányban nyerték meg.

Május 24-én a vattaiak hazai környezetben játszottak Nyírjes-Szirma ellen. Az vattai ifisták 2-1 arányban kaptak ki. A vattai gólt Béres József lõtte.

A 29. fordulóban Emõdre utazott Vatta ifjúsági és felnõtt csapata. Az ifisták mérkõzésén 8 gól született, amelybõl a vattaiak Csanálosi Dávid révén csupán 2-õt szereztek, így 6-2-re kaptak ki.

2009. június 13-án a kedvezõtlen pályaviszonyok miatt március 8-án elhalasztott tavaszi elsõ fordulót játszották le. A vattaiak Bogács csapatait fogadták. Az ifjúsági együttesek mérkõzése 4-1-es gólarányú bogácsi gyõzelmet hozott. A vattai gólszerzõ Csanálosi Dávid volt.

 

Vatta ifjúsági együttese tehát nem túl sikeres tavaszi szezonon van túl. A 14 mérkõzésbõl –csupán 1 gyõzelmet tudott elérni a csapat, a 13 vereség mellett.

 

A jövõ héten a felnõtt csapat tavaszi szezonban lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót tekinthetik meg.

Tabella (nagyításhoz kattints a képre!):

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!