2009. június 6-án szombaton Vatta ifjúsági és felnõtt csapatai a 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjának utolsó fordulójában hazai környezetben látták vendégül Sajóvámos csapatait.
Az ifjúsági együttesek találkozóján, amely 15 órakor kezdõdött, a sajóvámosi ifisták 10-1-re gyõzték le a vattai ifjúsági csapatot.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


A Vatta-Sajóvámos felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor kezdõdött. Õsszel Sajóvámoson a két csapat közötti összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget.
A találkozó a vattai együttes helyzeteivel vette kezdetét, amelynek eredményeként a 6. percben máris megszerezték a vezetést, Juhos Tamás találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.
A gólt követõen a sajóvámosiak próbálkozásai a gólszerzésre és az egyenlítésre nem jártak eredménnyel, bár lehetõségeik voltak már nekik is, nem sikerült a labdát a vattai kapuba juttatniuk.
A 38. percben a vattai csapat tovább növelte elõnyét, Bukta István talált be a sajóvámosi kapuba, így 2-0-ra változott a mérkõzés eredménye.
Az elsõ játékrészben a helyzetek és kidolgozott lehetõségek a sajóvámosi csapatnak sem sikerült az ellenfele kapujába juttatni a labdát, így a 2. félidõ 2 gólos vattai elõny mellett vette kezdetét.
A 2. 45 percben egyenlõ erõk küzdelme alakult ki, a két csapat felváltva alakított ki helyzeteket.
A vattai csapatnak a 75. percben sikerült megszereznie 3. találatát is, ezúttal Kõmûves János volt eredményes, így 3-0ra változott a találkozó állása.
A Vatta- Sajóvámos felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye tehát 3-0 lett.

 

 
További eredmények és tabella itt, a Bükkábrány-Sajósenye mérkõzésnél.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!