2009. május 31-én, vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt csapatai idegenbe, mégpedig a szomszédos Emõd otthonába utaztak a soron következõ bajnoki labdarúgó mérkõzéseik lejátszására.
Az ifjúsági együttesek találkozóját, amely 15 órakor vette kezdetét, az emõdi ifisták 6-2 arányban nyerték meg. A két vattai gólt Csanálosi Dávid szerezte.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


Az Emõd-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor kezdõdött. Õsszel Vattán találkozott egymással a két csapat, akkor a vattaiak 6-2 arányban gyõzték le az emõdieket.

A találkozó a vattai csapat helyzeteivel vette kezdetét, több olyan helyzetet is kidolgoztak, amelyek által könnyen megszerezhették volna a vezetést, azonban a labda minden esetben elkerülte az emõdi hálót.
Negyed óra elteltével azonban a kissé álmosan kezdõ hazaiak is magukra találtak és ezt követõen már õk is alakítottak ki helyzeteket, ezáltal egyenlõ erõk küzdelme alakult ki.

Fél óra elteltével az emõdi csapat szerezte meg mégis a vezetést, Molnár Krisztián találata révén a hazaiak egy gólos elõnyre tettek szert.

Az elsõ 45 percbõl még hátra lévõ idõben a vattaiaknak lett volna lehetõsége az egyenlítésre, azonban ez nem következett be, így a második félidõnek egy gólos emõdi elõny mellett vághattak neki a csapatok.

Az 56. percben a z emõdiek tovább növelték elõnyüket, Veres Gábor szerzett találatot csapatának, így 2-0-ra változott a találkozó állása.

Az 57. percben a játékvezetõ elõvette a zsebébõl a sárga lapját és mutatta fel az emõdi Urbán Ferencnek és a vattai Tímár Norbertnek is egyszerre.

A 72. percben Bukta István állította meg szabálytalanul ellenfelét, amiért a játékvezetõ neki is sárga lapot mutatott fel.

A vattai csapat a második játékrészben is folyamatos támadásokat intézett, azonban gólt csupán a 88. percben sikerült elkönyvelniük, ekkor Vass Tamás juttatta az emõdi kapuba a labdát, így szépíteni tudott Vatta csapata, 2-1 lett az állás.

A hátra lévõ pár perc már kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a vattaiak esetleg egyenlíteni tudjanak, így az Emõd-Vatta felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye 2-1 maradt.

További eredmények és tabella (felnõtt) - nagyításhoz kattints a képre:

További eredmények és tabella (ifjúsági) - nagyításhoz kattints a képre:

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!