2009. május 25-én, vasárnap a Vatta Futball Club csapatai hazai környezetben fogadták Nyírjes-Szirma ifjúsági és felnõtt együtteseit.
Az ifisták 15 órától mérkõztek meg egymással. A találkozót a szirmai ifisták kezdték meg nagyobb lendülettel, aminek eredményeként a 11. percben meg is szerezték a vezetést, 1-0 lett az eredmény javukra.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A gólt követõen is inkább a vendégek elõtt adódott több és nagyobb lehetõség a gólszerzésre, a vattai ifisták nem igazán kerültek helyzetbe.

A szirmaiak a 33. percben tovább növelték elõnyüket újabb góljuk révén 2-0 lett az állás javukra.

Az elsõ félidõben a vattai ifistáknak nem sikerült gólt szerezniük, így a második 45 perc két gólos vendég elõny mellett kezdõdött el.

A 2. félidõre a vattaiak összeszedték magukat és már õk is alakítottak ki helyzeteket.

Támadásaik eredményeként a 67. percben szépíteni tudtak, Béres József talált be a szirmai kapuba, így 1-2 re változtatta a mérkõzés eredményét.

 

A találkozóból még hátra lévõ idõben mindkét csapat elõtt adódott lehetõség a gólszerzésre, azonban már egyik félnek sem sikerült a labdát az ellenfele kapujába juttatni, így a Vatta-Nyírjes Szirma ifjúsági labdarúgó mérkõzést a szirmaiak 2-1 arányban nyerték meg.

 

A Vatta-Nyírjes-Szirma felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor kezdõdött.

A szirmai csapat már a 12. percben megszerezte a vezetést, Madaras Viktor találata révén gyorsan egy gólos elõnyre tettek szert a vendégek.

Néhány perc telt csak és a vendégeknek sikerült újra betalálni a vattai kapuba, ezúttal Máté Imre volt eredményes, így 0-2-re változott a találkozó állása.

A vattai csapat a két gólos hátrány ellenére nem tört meg, megtett mindent annak érdekében, hogy gólt szerezzen.

A vattaiaknak a 39. percben sikerült szépíteniük, Juhos Tamás lõtt gólt, így 1-2-re változott a találkozó állása.

Az elsõ félidõben a vattaiaknak már nem sikerült egyenlíteniük, így a második félidõt egy gólos hátrányból, 1-2-es állás mellett kezdhették meg.

A 48. percben a vendégek újból betaláltak a vattai kapuba, Madaras Viktor újabb gólja 1-3-ra változtatta az állást.

Majd az 50. percben Madaras Viktor újabb találatot könyvelhetett el, így 4-1-re módosítva a mérkõzés eredményét.

A 65. percben a vattaiaknak sikerült újból találatot szerezni, ismét Juhos Tamás talált be a szirmai kapuba, így 2-4-re változott a találkozó állása.

A 70. percben a vattaiaknak sikerült egy gólosra csökkenteni a két csapat közötti különbséget, 3-4- lett az eredmény.

Majd 1 perccel késõbb a játékvezetõ büntetõrúgást ítélt a vattaiak javára, mivel a szirmaiak saját 16-osukon belül szabálytalankodtak. A 11-est Ficsór Richárd értékesítette, így kiegyenlített vatta, 4-4 lett az állás.

A vattaiak azonban nem örülhettek sokáig, hiszen a 73. percben a szirmaiak ismét átvették a vezetést, Tóth Viktor lövése akadt be a vattai kapuba, így 4-5 lett az állás.

A 80. percben a bíró ismét büntetõrúgást ítélt Vatta csapata javára. A 11-est azonban Ficsór Richárd ezúttal nem tudta értékesíteni.

A hátra lévõ 10 percben a vattaianak nem sok hiányzott ahhoz, hogy egyenlítsenek, azonban ez nem történt meg, így a végeredmény 5-4-es nyírjes-szirmai gyõzelem maradt.

További eredmények és tabella (felnõtt)-nagyításhoz kattints a képre:



További eredmények és tabella (ifi)-nagyításhoz kattints a képre:


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!