Térségi atlétikai versenyek a mezõkeresztesi iskolában
2009-ben a mezõkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola adott otthont az atlétika többpróba csapatversenyek II., III. és IV. korcsoportos városi döntõinek, valamint a IV. korcsoportos egyéni versenyzõk városi döntõjének is.
A II. korcsoport április 28-án, a III. korcsoport április 30-án mérhette össze tudását. A IV. korcsoportos csapat versenyek május 6-án míg a IV. korcsoportos egyéni versenyek május 5-én lettek megtartva.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A II. korcsoportos megmérettetésen a '98-ban és '99-ben születettek vehettek részt, õk 3 versenyszámban próbálhatták ki magukat, kislabda dobásban, távolugrásban és a 60m-es futásban.

A III. korcsoport a '96-ban és '97-ben születettek, náluk 4 próba van, a kislabda dobás, távolugrás, 60m-es és 600m-es futás.
A IV. korcsoport a '94-ben és '95-ben születettek õk 5 próbát csinálnak, a kislabda dobást, távolugrást, súlylökést,100m-es és 800m-es futást.
A IV. korcsoportban van külön egyéni verseny is, ahol a versenyzõ több atlétikai számban indulhat, mint például a kislabda dobás, távolugrás, magasugrás, súlylökés, és a különbözõ futószámok.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!