Testületi ülés volt Bükkábrányban
2009. április 28-án ismét összeült Bükkábrány község képviselõ testülete. A nyílt ülésen összesen 7 napirendi pont került megvitatásra.

Hirdetés_______________________________________________________________________







Elsõként Bükkábrány Község Önkormányzat költségvetési rendeletének technikai módosítására került sor. A jelenlévõk 10 igennel támogatták a módosítást.
Második napirendben a 2008. évi költségvetés zárszámadását tárgyalták a képviselõk. Érdemi hiba nem merült föl. Ezek megbeszélése után a jelenlévõk egyhangúlag elfogadták a zárszámadást
 

Harmadik napirendben a belsõ ellenõrzés 2008. évben végrehajtott ellenõrzési tevékenységérõl készült jegyzõkönyv tartalmát beszélték meg a képviselõk. A kistérségi társulás által foglalkoztatott belsõ ellenõrök munkájuk során nem tártak fel hiányosságokat

Negyedik napirendben tájékoztató hangzott el az önkormányzatoknál nyilvántartott adókról. Általánosan elmondható, hogy a fizetési morál megfelelõ, idõre beérkeznek a megállapított pénzösszegek. Itt egy esetben van jelentõs hátraléka egy vállalkozónak, aki jelenleg csõdeljárás alatt áll. Ám ebben az esetben is van esély a hátralékok behajtására. A testület 10 igennel fogadta el a tájékoztatót.
Ötödik napirendben az önkormányzat által megalakítandó új intézménnyel kapcsolatban megszüntetõ okirat, alapító okirat, vezetõi pályázat kiírásáról döntöttek a tagok.
Hatodik napirendben önkormányzati utak építésérõl, felújításáról döntött a testület. A benyújtott árajánlatok alapján 16,5 millió forint (bruttó) értékben újulnak meg utak, útszakaszok. Ez magába foglalja több út teljes felújítását, valamint egyes szakaszok teljes aszfaltozását. Zúzott kõvel való felújítást és padka rendezést.
Indítványok, javaslatok között kérdésként merült fel a nem önkormányzati fenntartás alatt álló utak kátyúzásának kérdése, a temetõnél lévõ kút felújításának jelenlegi állása.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!