2009. május 3-án, vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei idegenben léptek pályára, ezúttal Bükkzsércre utaztak.
Az ifjúsági együttesek találkozója 15 órakor vette kezdetét. Õsszel Vattán a bükkzsérci ifisták 5-2 arányban gyõzték le a vattaiakat.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A vattai ifisták helyzetei ellenére a 25. percben a bükkzsérci ifisták megszerezték a vezetést, Somogyi Péter gólja révén egy gólos elõnyre tettek szert.

A vattai ifisták a bekapott gólt követõen is sorra alakítottak ki helyzeteket, ennek eredményeként a félidõ végén sikerült kiegyenlíteniük, Soós Lajos találata révén 1-1 lett a találkozó állása.

Az elsõ félidõben több találat nem született, így a 2. játékrész 1-1-es állás mellett vette kezdetét.

Az 53. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot, a bükkzsérci Papp Ádámnak.

Az 58. percben a bükkzsérciek újabb találatot könyvelhettek el, ezúttal Somogyi Dániel volt eredményes, így 2-1 lett a találkozó állása.

A vattai ifistáknak azonban a a64. percben sikerült ismét kiegyenlíteniük, ezúttal Berceli Marcell talált be a bükkzsérci kapuba, így 2-2 lett az eredmény.

A 66. percben a bíró büntetõrúgást a bükkzsérci együttes javára. A 11-est Somogyi Péter értékesítette, így ismét vezetést szereztek a bükkzsérciek, 3-2 lett az állás.

A 87. percben a bükkzsérci Somogyi Péter is sárga lapos figyelmeztetésben részesült szabálytalan megmozdulását követõen.

 

A Bükkzsérc- Vatta ifjúsági labdarúgó mérkõzés végeredménye 3-2 maradt.

 

A Bükkzsérc- Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor vette kezdetét. Õsszel Vattán a bükkzsérciek 1-0 arányú vereséget szenvedtek el a vattaiaktól.

 

A találkozón a bükkzsérci együttes már a 8. percben megszerezte a vezetést, Mikita József talált be a vatta kapuba, így 1-0 lett az eredmény.

 

A 15. percben a bükkzsérci csapat tovább növelte elõnyét, ezúttal Majchrovics Zoltán volt eredményes, így 2-0 lett az állás.

A vattai csapat az elsõ félidõben, bár alakított ki helyzeteket, nem sikerült nekik betalálni a bükkzsérciek hálójába, így az elsõ félidõ 2-0-ás bükkzsérci elõny mellett ért véget.

A 2. félidõben a 63. percben a hazaiak tovább növelték elõnyüket, ezúttal is Majchrovics Zoltán lõtt gólt, így 3-0 lett az állás.

A 67. percben a vattaiaknak Ficsor Richárd találata révén sikerült szépíteniük, 3-1 lett a találkozó állása.

A 69. percben a bükkzsérci Lénárt Dánielnek mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ a mérkõzésen elõször.

A 73. percben a bíró 11-est ítélt a bükkzsérciek javára. A büntetõt Majchrovics Zoltán értékesítette, így 4-1 lett az állás.

2 perccel késõbb az iménti gólszerzõ Majchrovics Zoltán ismét megrezegtette a vattai hálót, találata 5-1-re módosította az eredményt.

A 78. percben Mikita József megszerezte a zsérciek 6. találatát is.

A 80. percben a Tóth Péter könyvelhetett el magának egy sárga lapot szabálytalan megmozdulásáért.

A 86. percben Juhos Tamás szabálytalan megmozdulását is sárga lappal figyelmeztette a játékvezetõ.

A 88. percben pedig a Tóth Péternek ismét felmutatta a sárga lapot a játékvezetõ, azonban mivel pár perccel korábban már hasonló figyelmeztetésben részesült, így a bíró elõvette a piros lapot is és kiállította a játékost.

A második játékrészben bár próbálkozások és lehetõségek adódtak a gólszerzésre, a vattai csapatnak egyetlen gólján kívül már több találatot nem sikerült szereznie, míg bükkzsérci oldalról sem született több találat , így a Bükkzsérc–Vatta felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye 6-1 maradt.

További eredmények és tabella
itt, a Sajósenye-Mezõkeresztes mérkõzésnél.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!