2009. április 26-án, vasárnap a vattai csapatok a hazai pálya elõnyeit elvezhették, hiszen Szalaszend ifjúsági és felnõtt együttesei érkeztek a vattai sportpályára.
Az ifjúsági csapatok 15 órától léptek pályára. Õsszel Szalaszenden a vattai ifisták 2-1-es vereséget szenvedtek el.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A szalaszendi ifisták már a 3. percben megszerezték a vezetést, Mata Richárd találatra révén egy gólos elõnyre tettek szert.

A vattai ifisták 1 perccel késõbb, a 4. percben máris kiegyenlítettek, Csanálosi Dávid gólja révén 1-1-re változott a mérkõzés állása.

A 15. percben a szalaszendi ifisták ismét megszerezték a vezetést, ezúttal büntetõrúgást ítélt javukra a játékvezetõ, amelyet Igali Richárd értékesített, így 1-2-re változott az eredmény.

A 17. percben a játékvezetõ a vattaiak javára is 11-est ítélt. A büntetõt Soós Lajos értékesítette, így a vattaiak ismét gyorsan kiegyenlítettek, 2-2 lett az állás.

A 21. percben a szalaszendi ifisták megszerezték a 3. találatukat is, Hebó Péter gólja 2-3-ra módosította az eredményt.

A 28. percben egy szögletbeadását követõen a szalaszendiek újabb találatot könyvelhettek el, Mata Richárd újabb találata 2-4-re változtatta a találkozó állását.

A 40. percben a vendégek Sándor Norbert találata révén megszerezték 5. találatukat is.

Az elsõ félidõnek 5-2-es szalaszendi elõny mellett vetett véget a játékvezetõ.

A 2. félidõben már alábbhagyott a vendég csapat lelkesedése, jóval kevesebb helyzetet alakítottak ki, azonban a vattaiak próbálkozásai sem jártak eredménnyel.

A 71. percben Glonczi Csaba iratkozott fel a góllövõk névsorába, találata révén a szalaszendiek már 6-2-es elõnyre tettek szert.

A 88. percben a vattai csapat is elkönyvelhetett még egy találatot, ezúttal Vas Béla volt eredményes, így 3-6 lett a mérkõzés eredménye.

A Vatta-Szalaszend ifjúsági labdarúgó mérkõzést a vendégek 6-3 arányban nyerték meg.

A Vatta-Szalaszend felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor vette kezdetét.
Õsszel Szalaszenden a vattai csapat 5-0 gólarányú vereséget szenvedett el a szalaszendiektõl.

A találkozó elsõ negyed órájában nem jegyezhettek fel a csapatok sok helyzetet, a mérkõzés kissé álmosan vette kezdetét, azonban a 20. percben a vattaiak sikerült megszerezni a vezetést, Baba József talált be a vendégek kapujába, így a vattaiak egy gólos elõnyre tettek szert.

A 28. percben a vattai csapat tovább növelte elõnyét, ezúttal Ficsor Richárd volt eredményes, így 2-0-ra változott az eredmény.

A vattaiak nem ültek rá az eredményre és a 37. percben tovább növelték elõnyüket, Német Attila találata 3-0-ra módosította az állást.

Az elsõ játékrészben a vendégeknek nem sikerült egyetlen egyszer sem a vattai kapuba juttatni a labdát, így a 2. játékrész megnyugtató, 3-0-s vattai vezetés mellett vette kezdetét.

5 perc telt el, amikor a szalaszendieknek sikerült szépíteniük, igaz, nem saját játékosuk lábáról, hanem egy vattai játékosról, Ficsor Richárdról került a kapuba a labda, ezáltal 3-1-re változott az állás.

A hazai együttes a 74. percben ismét 3 gólosra növelte a két csapat közötti különbséget, ezúttal Juhos Tamás talált be a szalaszendiek kapujába, így 4-1-re változott a találkozó eredménye.

A 78. percben a játékvezetõ 11-est ítélt a vattaiak javára. A büntetõt Kõmûves János értékesítette, így 5-1-re módosult az állás.

A 85. percben a vattaiak megszerezték a mostani találkozón 6. találatukat is, ezúttal Gyöngy Tibor volt eredményes, így 6-1 lett az eredmény.

A 90. percben a bíró a szalaszendiek javára is büntetõt ítélt egy 16-oson belüli kezezés miatt. A 11-est Fülöp Norbert értékesítette, az eredmény pedig így 6-2-re változott.

A Vatta-Szalaszend felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye 6-2 maradt.

További eredmények és tabella
itt, a Bogács-Bükkábrány mérkõzésnél.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!