2009. március 29-én, vasárnap a Vattai Futball Club csapatai hazai környezetben látták vendégül Szentistván ifjúsági és felnõtt csapatait.

 
Az ifjúsági együttesek találkozója 14 órakor vette kezdetét. Õsszel Szentistvánon a két csapat ificsapat közötti összecsapás 6-0-ás gólkülönbségû szentistváni gyõzelmet hozott.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________






A mostani találkozón is a szentistváni ifjúsági együttes diadalmaskodott, hiszen 8-1 arányban gyõzték le a vattai ificsapatot. A vattaiak egyetlen gólját Csanálosi Dávid szerezte.

 

A Vatta-Szentistván felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 órakor kezdõdött.

 

 

A találkozó nagy iramban kezdõdött, mindkét csapatnak sikerült lehetõségeket kidolgozni és eljutni az ellenfél kapujáig.

 

A vezetést jelentõ gól a 16. percben született meg, egy szabadrúgás elvégzését követõen Ferenczi Attila lõtte a vattai kapuba a labdát, így 1 gólos elõnyre tettek szert.

A 21. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot a szentistváni Gomba Szilárdnak mûesésért.

A szentistvániak gólját követõen a vattaiak átvették a mérkõzés irányítását és alakítottak ki helyzeteket, mindent megtettek azért, hogy kiegyenlítsenek.

A 32. percben Jacsó István gáncsolta ellenfelét, így a játékvezetõ neki is sárga lapot mutatott fel.

A 38. percben a szentistváni Karancsi Zoltán és a vattai Tímár Norbert szólalkozott össze, amiért a bíró elõvette a sárga lapját és mutatta fel mindkét játékosnak a sárga lapot.

Az elsõ félidõben a vattaiaknak nem sikerült kiegyenlíteniük.

Az 51. percben a játékvezetõ büntetõrúgást ítélt a szentistváni csapat javára, mivel Gyöngy Tibor szabálytalankodott ellenfelével saját 16-osán belül. A 11-est Ferenczi Attila értékesítette, így 0-2-re változott a találkozó állása.

A 64. percben a szentistváni csapat tovább növelte elõnyét, ezúttal Szepesi Attila volt eredményes, így 3 gólossá nõtt a vendégek elõnye a vattaiakkal szemben.

Ezt követõen a második félidõben is a vattaiak alakítottak ki leginkább helyzeteket, azonban mindhiába, nem sikerült nekik a helyzeteiket, lehetõségeiket gólra váltani.

A Vatta-Szentistván felnõtt bajnoki mérkõzés végeredménye 0-3 maradt.

A tabella, és a további eredmények az MLSZ oldalának átmeneti hibája miatt nem állnak rendelkezésre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!