Március 15.-emlékünnepségek térségünkben

A kistérség településein is megemlékeznek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eszméjérõl, eseményeirõl, és hõseirõl a 161.évforduló alkalmából.
A koszorúzásokat, megemlékezéseket március 13-án, 14-én illetve március 15-én tartják az egyes településeken. A részleteket a tovább gombra kattintva olvashatják el.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Bükkábrány község Önkormányzata községi ünnepséget, koszorúzást tart. A megemlékezés március 13-án 16 órakor kezdõdik a Sport és Szabadidõközpontban, ahol mûsort adnak az óvodások, az iskolások, és a Bükkábrányi Népdalkör, majd a Polgármesteri Hivatal melletti emlékmûnél koszorúzással folytatódik a program.
A sorban a következõ a vattai megemlékezés, amely március 13-án 18 órakor kezdõdik az iskola tornatermében, ahonnan fáklyás felvonulással sétálnak majd el a résztvevõk Szemere Bertalan szobráig.
Mezõnyárádon március 15-én 10 órától a Polgármesteri Hivatal elõtti térre várják a település lakóit a megemlékezésre és koszorúzásra.
Mezõkeresztesen is március 15-én tartják a forradalom és szabadságharc 161.évfordulóján rendezett ünnepséget a Polgármesteri Hivatal elõtti téren 14 órától.

További ünnepségek:

Mezõkövesd
III.15. 15.00
Városi Ünnepség az 1848-as szabadságharc emlékére
Fõtér, Közösségi Ház színházterme   Polgármesteri Hivatal, 49/511-500

Tard
III.14. Fáklyás felvonulás, ünnepi mûsor / Tard
Polgármesteri Hivatal   30/272-9328
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!