Feketén-fehéren:vendégünk Szabó József, a tervezett mezõnyárádi rekreációs központ beruházója
Írta: Eleven Televízió   
2009. február 24. kedd, 18:09
A Krisztina Hotel, Fürdõ és Rekreációs Központtal kapcsolatos elképzelések már több évvel ezelõtt megfogalmazódtak a település központjában beruházni kívánó befektetõk fejében, ám 1999 óta nem sok minden történt a kiszemelt területen.
Az események akkor gyorsultak fel, amikor a tervezett beruházás fõ ötletgazdája, és a legfõképpen érintett másfél hektáros terület tulajdonosa, Szabó József felszólalási lehetõséget kért és kapott egy testületi ülésen. Építészmérnökök kíséretében 2008.decemberében már konkrét tervekkel állt a képviselõ-testület elé.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Ezt követõen a közmeghallgatáson is téma volt a tervezett beruházás, ezen viszont a befektetõk részérõl nem jelent meg senki, a komplexummal kapcsolatban ugyanakkor több érvet, ellenérvet hallhattunk a fórumon.
Röviden és tömören eddig az elõzmények a teljesség igénye nélkül.
Közéleti magazinunkba azzal a szándékkal hívtuk meg Szabó urat, hogy részletesen megismertessük önökkel a beruházás körül kialakult jelenlegi helyzetet, megismerjük az õ véleményét, aggályait valamint megkérdezzük õt azokról a problémákról, amelyek megfogalmazódtak a lakosság részérõl mind a terület eddigi állapotával, mind a tervezett beruházással kapcsolatban.

A beruházással kapcsolatos fejleményekrõl folyamatosan beszámolunk majd, várjuk az Önök véleményét, kérdéseit ezzel kapcsolatban. Természetesen minden érintett számára biztosítunk lehetõséget a továbbiakban is arra, hogy reagáljon az elhangzottakra, és elmondja véleményét.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!