Köztünk élnek - a természet és akik a szépségére vigyáznak (2009.)
Írta: Eleven Televízió   
2015. november 25. szerda, 09:13
Új filmsorozatot indítunk a minket körülvevő természetről, az állatokról, a növényekről, és azokról az emberekről, akik a természet szépségére, egyensúlyára vigyáznak.
Az érdekes embereket, foglalkozásokat bemutató magazin, a Köztünk élnek... részeként induló mini-sorozat első epizódjában a Dél-Bükk és a Borsodi Mezőség területén tevékenykedő természetvédelmi őrt, Kleszó Andrást ismerhetik meg - ő egyike azoknak, akik hivatásukkal, egész élettükkel e nemes ügy mellé álltak.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Dél-Bükk és a Borsodi Mezőség is számtalan kincset, értéket rejt-erről mi is megbizonyosodhattunk eddigi forgatásaink során. Az élmények, a természet szépsége magával hozta, hogy mindezeket megörökítjük, filmre visszük, és bemutatjuk Önöknek. A mai rész csak a kezdet...ismerjedjenek meg először Bandival, és induljunk el együtt a Dél-Bükk ismert és kevésbé ismert zugaiba..
 
(2009.augusztus 7-8-9.-én zajlott Pusztaszeren az Országos Természetfilm Fesztivál, amelyre az országból összesen 107 alkotást küldtek be a természetfilm készítéssel hivatásszerûen illetve résztevékenységként foglalkozó alkotók, stábok. Az Eleven Televízió a Dél-Bükkrõl készült filmmel indult a megmérettetésen, az Életmód és környezetvédelem kategóriában. A mai napon kaptuk a hírt, hogy alkotásunk kapta a díjat, és az azzal járó pénzjutalmat. A film nem jöhetett volna létre csapatmunka nélkül, ha nincsenek a kitûnõ alkotótársak, és segítõk: köszönjük a segítséget elsõsorban Kleszó Andrásnak, valamint Bodzán Gábornak, és a Bükki Nemzeti Park munkatársainak.)
 
A film 1. része:
 
 
A film 2. része:
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!