Taneszköz-kiállítás, a tankönyv választás segítésére
Egy 3 napos rendezvénysorozat indult útjára január 28-án, melynek fõ célja a taneszközök, elsõsorban tankönyvek bemutatása, megismertetése. A neves elõadók, elõadásaikkal segítették a taneszközök rengetegébõl kiválasztani a gyerekek és pedagógusok számára a leghatékonyabbat.
Mindemellett egy kiállítást nyitottak meg, "MÛVÉSZ-TANÁR-DIÁK-MÛVÉSZ” címmel, amelyen többek között megtekinthették a bükkábrányi Körzeti Általános Iskola mûvész-diákjainak, és -tanárainak mûhelymunkáit.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Dr. Ódor Ferenc,a megyei közgyûlés elnöke megnyitó beszédében arról a kettõsségrõl beszélt, ami ma sajnálatos módon, bizony egyre nagyobb probléma. Az egyik a szakmai, a másik pedig az anyagi oldal.
Felhívta a figyelmet arra, hogy bizony 2-300 forintos különbségnél is mérlegelni kell, hogy az olcsóbb tankönyvcsalád lesz-e hosszútávon is kifizetõdõbb? Hiszen lehet, hogy most megkurtítjuk a költségvetést, de vajon a diákok számára is ez a legmegfelelõbb befektetés?
A 3 napos rendezvénysorozat, a neves eladók által tartott elõadásaival, ezen felelõsségteljes döntéseket segítette a leghatékonyabb mezsgyére terelni.
A "Tudásvágy" címet képviselve szó esett s megnyitón arról, hogy milyen fontos és felelõsségteljes feladat egy pedagógusnak kialakítani diákjaiban a tudásvágyat, de nem csak felkelteni, hanem megtartani is fáradságos munka.
A kiállított mûhelymunkák a sokféle technika és a változatos témák mellett arról is tanúskodtak, hogy bizony igen sok olyan mûvészpedagógus
tevékenykedik, akinek mûvészdiákok cseperednek a szárnyai alatt.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!