Megújul a hivatal belsõ tere, és a ravatalozó Mezõkeresztesen
Elkezdõdött a Polgármesteri Hivatal belsõ felújítása Mezõkeresztesen. Ennek végeztéig a hivatali ügyintézés más helyen folyik.
A  polgármester, a helyi vidékfejlesztési iroda, és az építésügyi hatóság a Polgármesteri Hivatallal szemben található, volt gyermekorvosi rendelõbe költözött a felújítás idejére, míg a hivatal többi egysége a Mûvelõdési Házban berendezett ideiglenes irodában található meg.
 
 

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

 

Megkezdõdik a 2008-as évben elnyert pályázati pénzek felhasználása, a tervek megvalósítása Mezõkeresztesen. Ezen a héten a Kolozsvári úti ravatalozó felújítása indul meg.A tervek szerint az idõjárásálló fedett rész, háromszor akkora lesz mint a mostani szerkezet, illetve teljesen megújul a belsõ rész is.

Külön öltözõk, mosdók és egyéb szolgáltatás is helyet kap, hogy méltó körülmények között róhassák le kegyeletüket a hozzátartozók. A beruházás várhatóan május 30-ig befejezõdik. A teljes költsége pedig kb. 21.000.000 Ft lesz. Az átalakítás ideje alatt a ravatalozó nem üzemel, a temetéseket a nagyközség másik kegyeleti helyén végzik majd.

 

A másik nagy beruházás a hivatal életében az év elején a hivatal belsõ felújítása. Fûtéskorszerûsítés, világítás korszerûsítés, elektromos rendszer cseréje, kommunikációs vonalak kiépítése szerepel a tervekben. Megváltoznak az egyes irodák funkciói is, így a felújítás után bizonyos szolgáltatások más helyre költöznek majd az épületen belül. Ennek célja az átláthatóság, a helyes helykihasználás és a jobb megközelíthetõség biztosítása.

 

Az átalakítások miatt a hivatal új helyre költözik, így február 2-a után a lakosok a Mûvelõdési házban és a Dózsa György út 57-ben felállított ideglenes hivatalban intézhetik ügyeiket. A munkálatok várhatóan április 30-ig tartanak majd. A hivatalos átadásra május 1-én kerül sor.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!