Véget ért a 2008/2009. évi megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplõ Vatta együttesei számára a bajnokság.
Két hete az ifjúsági együttes, most pedig a felnõtt csapat õszi szezonban lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Az 1. fordulóban augusztus 9-én a vattai sportpálya adott otthont a Vatta-Sajószöged labdarúgó mérkõzéseknek. Az felnõtt csapat 3-2 arányban kapott ki a sajószögediektõl. A két vattai gólt Kun Bertalan szerezte.

A 2. fordulóban, augusztus 16-án a vattaiak Bogács ellen mérkõztek meg, ezúttal idegenbe utaztak, ahol 1-0 arányban kaptak ki.

A 3. fordulóban a vattaiak hazai pályán mérkõzhettek meg Tiszapalkonya csapatával, akiktõl 3-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A vattai gólt Juhos Tamás szerezte.

2008. augusztus 31-én ismét hazai környezetben léptek pályára a vattaiak, ezúttal Harsány ellen mérkõztek meg és Kõmûves János gólja révén 1-1-es gólarányú döntetlent értek el velük szemben.

2008. szeptember 7-én Vatta együttesei Szentistvánra utaztak, ahol ismét vereséget szenvedtek el, 2-1 arányban kaptak ki. A vattai gólszerzõ Tímár Norbert volt.

A 6. fordulóban, szeptember 14-én Mezõkeresztes csapatai érkeztek Vattára. A vattaiak 2-1 arányban nyertek a keresztesiek ellen Kõmûves János és Kun Bertalan góljaival

A 7. fordulóban szeptember 21-én a vattaiak Hernádnémetibe utaztak, ahol 3-1 arányban nyertek. A gyõzelemhez Juhos Tamás kettõ, míg Vass Tamás egy góllal járult hozzá.

Szeptember 28-án Sajósenye csapatai érkeztek a Vattára. A felnõtt együttesek találkozóján a vattaiak Kõmûves János kettõ és Vass Tamás egy találatával 3-0 arányban nyertek.

A Szalaszend-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzésen, amely október 5-én került megrendezésre, a vattaiak 5-0 arányban kaptak ki.

Október 12-én Vatta csapatai Bükkzsérc együtteseit fogadták hazai pályán. A vattai felnõtt csapat 1 gólos gyõzelmet ért el a bükkzsérciekkel szemben. A gyõztes gólt Vass Tamás szerezte.

Október 19-én Vatta csapatát fogadták a bükkábrányiak. Ezen a találkozón összesen 5 gól született, ebbõl 2-et a vattaiak, míg 3-at az ábrányiak szereztek ,így végül a bükkábrányiak szerezték meg a 3 bajnoki pontot. A két vattai gólt Kõmûves János lõtte.

A 12. fordulóban, hazai mérkõzésükön a vattaiak Szirmabesenyõt fogadták. A mérkõzés 2-0-ás gólarányú szirmabesenyõi gyõzelmet hozott.

2008. november 2-án a vattaiak Nyírjes-Szirma ellen mérkõztek meg idegenben, amely mérkõzésen egy gól döntött, amelyet a vattai Német Attila szerzett, így a vattaiak 1-0 arányban nyertek.

2008. november 9-én a vattaiak utolsó hazai mérkõzésüket játszották Emõd ellen. A szomszéd várak csatáján Vatta felnõtt együttese 6-2 arányban gyõzte le Emõdöt. A gólok közül 2-2-õt Kõmûves János és Kun Bertalan, míg 1-1-et Ficsor Richárd és Tímár Norbert lõttek.

A 15. fordulóban Sajóvámosra utazott Vatta ifjúsági és felnõtt csapata. A felnõtt csapatok találkozója gólnélküli döntetlennel ért véget.

2008. november 23-án, az elõrehozott tavaszi elsõ fordulóban a vattaiak újra idegenbe utaztak, ezúttal Sajószögedre. Itt 3-3 gólt szerzett mindként együttes, így a bajnoki pontokon osztozkodtak. A három vattai gól közül kettõ Kun Bertalan, míg egy Kõmûves János nevéhez fûzõdik.

Vatta felnõtt együttese az õszi szezonban, valamint az egy elõrehozott tavaszi fordulóban lejátszott összesen 16 mérkõzésbõl 6 gyõzelmet és 2 döntetlent tudott elérni a 8 vereség mellett és ezzel a teljesítményükkel a tabellán a középmezõnyben, a 11. helyen állnak és innen folytatják majd tavasszal a versengést.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!