Mezőkeresztes U14 - Salgótarján kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2020. november 16. hétfő, 14:15
alt

2020. november 8-án a Mezőkeresztes U14-es női kézilabda csapata gyermekbajnokságon vett részt hazai környezetben. Második mérkőzésüket a Salgótarjáni Strandépítő együttese ellen játszották. A mérkőzés 11 órakor vette kezdetét.
Az 1. félidőt az első percekben a salgótarjáni csapatnak sikerült jobban indítani egymás után kettő találattal. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a salgótarjániak folyamatosan megtartották a vezetést.
A félidő második felében a hazai csapatnak sajnos nem  sikerült  behozni a hátrányát, így a félidei eredmény 4-16 lett a vendég csapat javára.

A 2. félidőt a szintén a vendég csapat indította kettő találattal, de szinte azonnal meg is érkezett erre a hazaiak válasza. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesítette góljait, de a vendég csapat  folyamatosan megtartotta a vezetést.
A félidő második felében a hazai csapat  próbált felzárkózni, de úgy tűnt, minden erőfeszítés ellenére sem tudják behozni lemaradásukat. A végeredmény végül 7-35 lett a salgótarjáni csapat javára.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com