Majdnem fesztivál - békás nap Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2020. július 06. hétfő, 16:47
Július 4-én a mezőnyárádi kecskebékák nem hogy a fűzfára nem másztak fel, de a kuruttyoláshoz sem igen volt kedvük, tekintve, hogy combjaik leginkább a bográcsokba és sütőtárcsákra kerültek és lett belőlük a legkülönbözőbb ínyencség.
Az idei évben ugyan még nem rendezhetők meg feltétel nélkül a különböző fesztiválok, koncertek, de a nyárádi önkormányzat feltalálta magát. Így jöhetett létre a 9,5. Mezőnyárádi Béka-és Hal Sütő-Főző Fesztivál. Most ugyan nem az ős öreg fák húvösében együtt főztek és buliztak a csapatok, hanem mindenki otthon, baráti, családi körben készíthette el a zsűri elé szánt ételeket. Ily' módon tehát idén se kellett lemondani az évek óta várva várt alkalomról. Azt pedig, hogy mindenki aki részt vett a megmérettetésen, igen jól érezte magát, magunk is tapasztalhattuk. Kameráinkkal ugyanis minden helyszínt többször is meglátogattunk a délelőtt folyamán.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Délután 3 óra körül járt az idő mikor a zsűri tagjai végeztek az értékeléssel. Idén nem helyezéseket, sokkal inkább címeket ítéltek oda egy-egy elkészült ételért. Az önkormányzat és az ítészek képviselete házhoz vitte az okleveleket és egy finom itókát. Itt igen csak jó hangulatban zajlott az átadás, erről a hangulatról természetesen kizárólag csak ez elfogyasztott nagy mennyiségű üdítő és ásványvíz, valamint a füst és az ételek mámorító illata tehetett. Aki másra gondol az csak saját felelősségére tegye! 
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289


Operatőr


Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854


Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com