Farsangi mulatság a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2020. február 21. péntek, 18:08

Ismét nagy érdeklődés kísérte a farsangi mulatságot február 21-én a bükkábrányi iskolában. A rendezvényt a hagyományokhoz híven az iskola diákönkormányzata szervezte meg.
A 8. osztályosok nyitótáncával kezdődött a program, majd az 1. osztálytól kezdve a 7. osztályig közös produkciókat mutattak be az osztályok. Szebbnél szebb, ötletesebbnél ötletesebb jelmezek, és persze sok humor és vidámság jellemezte a műsorokat.
Az elsősök a Pingvinek táncával készültek, majd a 2. osztály tanulói a Zebrabál című produkciójukat hozták el a közönségnek.
A 3. osztályosok angyalbőrbe bújtak, azaz katonának álltak, majd a 4. osztály az Iskola rabjai című produkciója nevetette meg a jelenlévőket.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 5. osztály produkciója a tollfelvásárlókat figurázta ki humoros módon, a hatodikosok pedig a takarítónők bőrébe bújtak.
A produkciók sorát a 7.osztály X-faktor című összeállítása zárta.
Amíg a zsűri visszavonult, hogy kiossza a "Leg..." titulusokat az osztályoknak, addig mindenki a tombola sorsoláson izgulhatott egy-egy értékes nyereményért.
Ezek után Éliásné Takács Anikó intézményvezető-helyettes adta át minden osztálynak a jól megérdemelt emléklapot. Ennek kiosztása után pedig köveztkezett a tombola, majd este nyolc óráig szólt a zene Varga Zoltán jóvoltából és mindenki kedvére diszkózhatott, mulathatott kifáradásig.

A zsűri döntése alapján a következő "LEG"-ek születtek:

1. osztály: Pingvinek - Legelragadóbb prudukció
2. osztály: Zebrabál - Legkáprázatosabb produkció
3. osztály: Katonák - Legkeményebb produkció
4. osztály: Iskola rabjai - Legötletesebb produkció
5. osztály: Tollfelvásárlók - Leghumorosabb produkció
6. osztály: Takarítónők - Legszínesebb produkció
7. osztály: X-faktor - Legkreatívabb produkció
8. osztály: Nyitótánc - Legelegánsabb produkció
 
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com