Mezőnyárád község képviselő-testülete 2020. február 10-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen három napirendi pont került megvitatásra. Az első napirendben az önkormányzat 2020. évi költségvetésének elfogadására került sor. Az előző testületi ülésen elhangzott módosításokat beépítették a végleges költségvetésbe. Kérdés nem merült fel, változtatási kérelem nem hangzott el, így ezekkel a módosításokkal egyhangúan elfogadták a napirendet.
 
A második napirendben az önkormányzat saját bevételeinek és az adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettség megállapítására került sor. Ez összefüggésben van a költségvetéssel ezért is tárgyalták most. A költségvetési törvény megszabja, hogy három évre előre kell tervezni.
 
A harmadik napirendben időszerű feladatok között, elhangzott, hogy kivitelező keresése folyik az orvosi rendelő felújítása miatt. Kicsit alul vannak tervezve az árak ezért sokan visszaléptek. Az önkormányzati képviselők kötelesek részt venni a kormányhivatal által szervezett képzésen. A képzés befejezésének záró dátuma február 29. A közművelődési alapszolgáltatás az önkormányzat feladata. Május végéig rendeletet kell alkotni ebben a témakörben.
 
A nyílt ülés után zárt ülésen segélyeket, kérelmeket tárgyalt meg a testület.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691


Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com