Mezőkeresztes - Balassagyarmat kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2019. október 28. hétfő, 10:22
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta a soron következő mérkőzését 2019. október 18-án. Ez alkalommal Balassagyarmat csapatát fogadták otthonukba. A találkozóra este 18:00-tól került sor a mezőkeresztesi Általános Iskola Sportcsarnokában.

Az 1. félidőt a vendég csapatnak sikerült jobban indítani. Röviddel ezután azonban a hazai csapat szépített. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében Balassagyarmat csapata próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 17:10 lett a hazai csapat javára.
 
A 2. félidőt a keresztesi csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a gyarmatiak válasza. A félidő első felében a vendég csapat szinte tehetetlennek tűnt a hazaiak erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében az idegen csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a keresztesiek előnye 9 pontosra emelkedett, így  a végeredmény 26:15  lett a hazai csapat javára.
A hazai csapat szakosztályvezetője, Palatics Attila értékelte a mérkőzést.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com