"Több vagy ha adsz!" - karitaszos munka Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. október 11. péntek, 17:23
A mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Iskola Karitasz Junior csoportja idén első alkalommal csatlakozott a három napos "Több vagy ha adsz!" mottójú ifjúsági akcióhoz. Ennek célja a segítségnyújtás és az önkéntes munka örömének felfedezése 72 órában a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében.
Az mezőnyárádiak önkéntes akciója október 11-én pénteken délután került megszervezésre. Az iskolában a főépület előtti díszrácsot festették le a junior karitaszos gyermekek.
Sokan csatlakoztak hozzájuk az iskola tanulói közül, mindannyian nagyon aktívak és elkötelezettek voltak a feladat elvégzésében. 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A 72 óra célja, hogy a fiatalokat meghívja, hogy ezen a hétvégén tegyék szabaddá magukat arra, hogy segítsenek ott, ahol szükség van rá.  A három napos program szervezői fel szeretnénk hívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére, elkötelezettségére, lelkesedésére, segítőkészségére. Az akcióban résztvevő fiatalok pedig megtapasztalják, hogy együtt nagy dolgokra képesek, és hogy segíteni másoknak szabadon, nagyszerű érzés, és nagy ajándék. Nem beszélve arról, hogy jelen esetben az évszázados épület egyébként is dekoratív korlátja is új fényben ragyoghat.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com