Ábrányi Ősz - szépkorúak köszöntése Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2019. október 07. hétfő, 11:04
Az ősz beköszöntével a bükkábrányi önkormányzat minden évben vendégül látja a falu szépkorú lakosságát.
Október 4-én délután 4 órára várták az idős lakosokat a Jánosházi Sándor Könyvtár és Szabadidőközpontba. A nagy számban megjelent időseket először Takács Katalin köszöntötte, majd Szalai Szabolcs polgármester ünnepi köszöntője hangzott el.
A bükkábrányi óvoda csöppségei egy vidám összeállítással nyitották meg a műsorok sorát, majd az iskola Nefelejcs Néptánccsoportja következett. Őket a Bükkábrányi Hagyományőrző Egyesület népdalokból összeállított műsora követte.
A szórakoztató program után finom vacsora került a meghívottak asztalára, melyet a községi vezetés és az önkormányzat dolgozói szolgáltak fel és a központi konyha készített el. Az aranysárga húsleves és az ízletes disznótoros kiadós vacsorának bizonyult. A vacsora alatti és utáni jó hangulatról pedig Vanczák Árpád gondoskodott zenével és dalokkal egyaránt.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követően a legidősebbek köszöntésére került sor: a legszebb kort megért hölgy Tóth Mátyásné, aki idén márciusban lett 95 éves, őt otthonában kereste fel az önkormányzat. A jelenlevők közül Zsipi Lajosné, Juli néni büszkélkedhetett a legtöbb megélt esztendővel, betöltötte a 88. évét. A legidősebb férfi pedig Kun János bácsi, aki januárban ünnepli majd 91. születésnapját.
A legrégebbi házasok Fülöp Imréné Soós Edit néni és párja, Imre bácsi, akik idén ünnepelték 62. házassági évfordulójukat, őket egészségi állapotuk miatt otthonukban köszöntötték fel. A jelenlevők közül szintén 62 esztendővel ezetőtt esküdtek egymásnak örök hűséget Tutinka Zoltán és Labancz Klára.
A köszöntéseket követően még egy meglepetés várt az idősekre: Csocsesz régi, mulatós slágerek, magyar nóták előadásával tette még hangulatosabbá és vidámabbá az estét.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com