Ismét Jánosházi-kupa Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2019. szeptember 30. hétfő, 09:33
Szeptember 27-én, pénteken délután 13 órai kezdettel került megrendezésre az idei Jánosházi Sándor Labdarúgó Torna a bükkábrányi Szép Pál Sporttelepen, mely minden évben a tanár úr emlékére rendeznek a szervezők a környező települések iskolásai számára.
Elsőként Szalai Szabolcs Bükkábrány polgármestere köszöntötte a versenyzőket, majd Nagy László testnevelő ismertette a labdarúgó torna menetét és a szabályokat.
A megmérettetésre idén Bükkábrány, Mezőnagymihály, Mezőkeresztes, Tibolddaróc, Harsány és Vatta csapatai jelentkeztek. Az öt csapat körmérkőzéseket játszott egymással a sporttelepen kijelölt két pályán 10-10 percben.
A délután végére kialakult a torna végeredménye. 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Idén Vatta csapata lett a hatodik, ötödik helyen Bükkábrány csapata végzett, negyedik helyezést ért el Tibolddaróc csapata, a harmadik helyen Harsány végzett, a második Mzőnagymihály lett és idén Mezőkeresztes  csapata lett a bajnok, ők őrizhetik egy évig a vándorserleget.
Az idei évben  Staberecz Martin lett a legjobb kapus, az idei gólkirály címet pedig hat góllal Fónagy Márk érdemelte ki.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com