Iskola előtt - Cinege napok Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2019. szeptember 02. hétfő, 08:53
A bükkábrányi iskola leendő elsősei idén már nem első alkalommal vehettek részt az úgynevezett Cinege napokon augusztus utolsó napjaiban. A három napon át tartó, színes, tartalmas programok során nem csak egymással, új osztálytársaikkal ismerkedhettek meg a legkisebbek, hanem leendő tanítóikkal is. A most induló tanévben az elsősok osztályfőnöke Somogyi Dóra, osztálytanítója pedig Tóthné Sándor Edit lesz.
A könnyebb ismerkedés céljából mindenki egyedi, névre szóló pólót kapott. Az ismerkedés egyébként már jóval korábban megkezdődött.
A két nap során játékos formában tehette mindenki próbára ügyességét. Készültek papírból cinege figurák, szebbnél szebb rajzok is. A közösségépítő játékok pedig segítettek összekovácsolódni a leendő elsősöknek. Közben természetesen előkerültek a tolltartók és az azokba való színes tollak, ceruzák is. A pedagódusok igyekeztek úgy összeállítani a három délelőtt programját, hogy főszerephez jusson a játékosság, illetve előtérbe kerüljön a
tevékenység központúság.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Nem volt elhanyagolható szempont a megfelelő testmozgás, a szabadtéri játék sem. Bár sokaknak az oviból már ismerős lehetett, a digitális táblával történő ismerkedés is nagy élményt jelentett a nebulóknak.
A harmadik nap végére pedig pozitív visszajelzés is érkezett szép számmal.
A harmadik nap végére elkészült az az osztálytabló is, amelyen mindenki szerepel és minden nebuló kezemunkája is benne van főleg az délelőttönként készült rajzok formájában.

 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Riporter


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com