Elbúcsúztak a mezőnyárádi nyolcadikosok
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 15. szombat, 14:26
Június 14-én 17 órától a Mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola végzős tanulói búcsúztak az intézménytől. A ballagás a hagyományokhoz híven csengőszóra vette kezdetét, a nyolcadikosok végig járták az iskola épületét, termeit.
A ballagási ünnepség elején a nyomukba lépő mostani hetedikesek köszöntek el a végzősöktől. A távozó osztály tagjai búcsúztak diáktársaiktól, tanáraiktól, az iskola dolgozóitól, osztályfőnöküktől, Vajdáné Pázmándi Judittól. Természetesen a szülők sem maradhattak ki a köszönetből, nekik egy-egy szál virággal is kifejezték hálájukat az elmúlt évek gondoskodásáért. A nyolc év emlékére egy időkapszulát is elhelyeztek az iskola parkjában, melyet a tervek szerint 25 év múlva, az akkori osztálytalálkozón vesznek majd ismét elő.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Lipcsák János atya, az iskola lelkésze köszöntötte a végzős diákokat, tolmácsolva Dr. Ternyák Csaba egri érsek jókívánságait. Ezt követően Farkas Jánosné az intézmény vezetője szólt a volt tanulókhoz és látta el őket hasznos útravalóval. Tőle vehették át azt a DVD lemezt is, amelyet az elmúlt évek eseményeiről készíttettek a hetedikesek.
Ezek után került sor a díjak kiosztására, elsőként a Szederkényi Anna Díjra, melyet ebben az évben Lénárt Ádám Tamás nyert el kiemelkedő közösségi munkájáért, 8 éves tanulmányi eredményeiért, sportteljesítményért, a rádióban végzett lelkiismeretes munkájáért. Ezt követően Hajdú Péter és Daróczi Annamária vehették át az év fiú és lány sportolói díjait több éves eredményes sporteljesítményeikért. Díjazásban részesült még a tanulók közül Gedai Anna Zsófia a diákönkormányzatban végzett tevékenységért, közösségi munkájáért, valamint Havris Dávid a sportban nyújtott eredményességért.
Az intézmény vezető több szülőnek is kifejezte elismerését és köszönetét mindazért, amivel az elmúlt években az iskolai munkát segítették.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com