Ballagás és tanévzáró a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 14. péntek, 19:03

Június 14-én 15 órától tartották a ballagási, illetve a tanévzáró ünnepséget a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában. A 7.osztályos tanulók és szüleik által szépen feldíszített iskolában saját termükből indultak el csengőszóra a ballagó diákok, majd a tornaterembe vezetett útjuk.
Elsőként a 7.osztályosok búcsúztak el ballagó társaiktól, majd a nyolcadikosok mondtak köszönetet a 8.osztályosoknak, a hetedikeseknek és az osztályfőnököknek.
A hagyományok szerint a végzős diákok leendő iskolájuk szalagjait helyezték el az Élet fájára. A ballagóktól a 7.osztályosok és az intézmény nevében Derekasné Orosz Andrea intézményvezető is elbúcsúzott. Megköszönték azon ballagtató szülők munkáját is, akik az elmúlt években sokat segítették az iskolát: Ácsné Oláh Gabriella és Németh Imréné kapott elismerést.
Aktív közösségi munkájának elismeréseként nevelőtestületi és diákönkormányzati díjat kapott Dányi Vivien 8.osztályos tanuló.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Hórvölgye Zeneiskola részéről Daragó Rita intézményvezető zárta le a tanévet, és búcsúzott a végzősőktől: hűségkorsót kapott Ács Eszter, Hering Zoé Réka, Kovács Anita, Kovács Hanna és Lengyel Boglárka.
Pedagógus Szolgálati Emlékérem miniszteri elismerést adott át Szalai Szabolcs polgármester Székely Ottóné tanárnő részére, aki 1979.szeptember 1-től, 4 évtizede tanít az intézményben, mint osztálytanító, majd biológia, technika szakos tanárként, napközis nevelőként is tevékenykedett.
A Kaán Károly Országos Természet és Környezetismereti Verseny megyei 1.helyének elismerő oklevelét, valamint az országos verseny különdíját, az elismerő oklevelet az ünnepségen adták át Pap Zsombor 5.osztályos tanuló részére, valamint az említett versenyre való felkészítésért szintén elismerő oklevelet kapott 
az Oktatási Hivataltól Székely Ottóné tanárnő.
A Digitális Témahéten és a tanév digitális programjain végzett lelkiismeretes munkájáért három tanuló vehetett át könyvjutalmat kapott Kiss László 6.osztályos, valamint Veres Ágoston és Szajlai Dániel 7.osztályos tanulók.
A pedagógusok közül elismerésben részesült Somogyi Dóra és Stószné Nagy Éva osztályfőnöki tevékenysége kapcsán, valamint a sportversenyekre való lelkes felkészítésért és kiemelkedő, példaértékű pedagógus munkájáért Nagy László testnevelő tanár is elismerésben részesült.
A kitünő és jeles tanulók részére ezt követően adták át a könyvjutalmakat, okleveleket.Az ünnepség zárásaként az 1.osztályosok nyárköszöntőjét hallgathatta meg a közönség.
 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com