Napsugaras hét - nyárindító a bükkábrányi oviban
Írta: Eleven Televízió   
2019. június 11. kedd, 13:53
A Napsugaras héten – június 3-a és 7-e között - az idei évben is igyekeztek az óvoda dolgozói minden nap élményekben gazdag, színes programokat nyújtani a gyermekek számára a már hagyománynak számító Napsugaras napok keretében.
A hétfői napon arcfestést és csillámtetoválás várta a kicsiket. A gyerekek izgatottan várták, hogy egy napra átalakulhassanak az arcfestés révén és örömmel válogattak a matricák között, melyeket csillogó, színes porokkal tetováltak rájuk az óvó nénik és a gondozónők.
A programsorozat kedd délelőtti eseménye a sport akadálypálya teljesítése volt a csoportok számára. A négy állomáson szülői segítséggel haladtak végig a gyerekek. A teljesített gyakorlat után matricákat kaptak, melyet a nyakukba akasztott menetlevélre gyűjtöttek. Délután az óvoda aulájában homokkép készítés varázsolta el a gyerkőcöket és a szülőket.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Szerdán egy tartalmas kiránduláson vehettek részt a nebulók. A Napocska, a Felhőcske és a Szivárvány csoportos gyerekekkel a Tisza-tavi Ökocentrumba látogattunk el. A tízórai elfogyasztását követően mindhárom csoport elindult, hogy felfedezze az Ökocentrum látványosságait.
Csütörtökön Nyakigláb, Csupaháj és Málészáj történetét elevenítették meg az óvó nénik bábelőadás formájában, mellyel nagy sikert arattak a gyerekek körében. Délután igazi nyári élményben részesültek az óvodások, hiszen szüleikkel együtt habpartyn vehettek részt, melyhez a habot a mezőkövesdi és tiszaújvárosi tűzoltók biztosították.
Pénteken egy családi nap zárta az egész heti programot. Kicsikre és nagyokra egyaránt büfé várt, az udvaron felállított óriás csúzdát és trambulint főleg a nebulók használhatták. Közben a meghívott bohócok tették més hangulatosabbá a délutánt, a finom, frissen sült lángos illata pedig sokakat csábított asztalhoz.
Közben egész idő alatt szólt a zene Varga Zoltán jóvoltából, a tombolasorsoláson pedig számos ajándék talált gazdára.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com