Negyvenötödik - váltófutó verseny Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. április 24. szerda, 12:39

Április 16-án került megrendezésre Mezőnyárádon délután 13 órától a 45. Szolnoky Jenő Váltófutóverseny. 1975. április 4-én tartották meg először ezt a versenyt a település hosszú főutcáján, Szolnoky Jenőnek, a mezőnyárádi iskola akkori igazgatójának és testnevelő tanárának kezdeményezésére. Az idén öt iskola 270 diákja gyülekezett a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Iskola sportpályáján.
A versenyzőket, felkészítőket és a vendégeket Gallik Gábor testnevelő tanár, szervező köszöntötte a megnyitó keretében. Külön is jó versenyzést kívánt Dobay László tanár úr, aki hosszú éveken keresztül volt életbentartója e versengésnek. A versenyt Farkas Jánosné az intézmény vezetője nyitotta meg.
Ezek után a csapatok rajthelyre vonulásával elkezdődött a verseny. Idén korcsoportonként külön a fiúk és külön a lányok mérhették össze gyorsaságukat, ügyességüket a verseny folyamán. A rendezvény biztonságos lebonyolításáról a rendőrség, valamint a bükkábrányi és mezőnyárádi polgárőrség is gondoskodott.
A verseny végeztével a gyerekek visszatértek az iskola udvarára.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követően került sor az eredményhirdetésre. Az egyes kategóriák győzteseit a versenyzők már verseny közben is láthatták, viszont az összesített végeredmény miatt izgulhattak a csapatok.
Idén ötödik helyen a mezőkövesdi Szent Imre Tagiskola, negyedik helyen a bükkábrányiak csapata, harmadikként  a vendéglátó nyárádiak csapata, második helyen a mezőkövesdi Szent István Általános Iskola csapata végzett. A győztesnek járó kupát a mezőkeresztesiek vihették haza.

 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com