Környezetünkért - Teremtésvédelmi Nap Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2019. március 22. péntek, 14:14
Dr. Ternyák Csaba egri érsek Teremtésvédelmi Nappá nyilvánította március 25-ét, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét. Ennek keretében a mezőnyárádi katolikus iskola diákjai, pedagógusai a szülőkkel és a település Faluszépítő Egyesületével együttműködve végezték a település kijelölt területeinek megtisztítását. A program során hulladékgyűjtést és gereblyézést végezteknk az iskola parkjában, valamint az iskola- és a templomudvaron. Ez utóbbi két helyen számos virágot is ültettek, hogy még szebbé tegyék környezetüket.
Az iskolában is a természeten, a fenntarthatóságon volt a hangsúly a hét folyamán. A program keretében a tanórákon is jelen volt a teremtett világ védelme, ápolása és gondozása. A tanulók a témával kapcsolatban saját gondolataikat fejthették ki és oszthatták meg tanáraikkal, osztálytársaikkal.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A munkák során elültetett virágokat a Faluszépítő Egyesület biztosította,  a szerszámokat és egyéb nélkülözhetetlen eszközt pedig a helyi önkormányzat bocsátotta az intézmény rendelkezésére, amelyekért az iskola külön köszönetét fejezi ki a segítőknek.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com