II. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna: a Mezőnyárádi SE mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2019. február 01. péntek, 11:56
alt

2019. január 26-27-én került megrendezésre a II. Dél-borsodi Teremlabdarúgó Torna. A tavalyi viadal után idén már a térségben lévő 54 település közül 32 település nevezett, ennyi csapat mérte össze focitudását. Immáron 2 helyszínen, a mezőkeresztesi és a mezőkövesdi sportcsarnokban lebonyolításra kerülő eseményen 6 csoportban folyt a küzdelem.
Az alábbi videós összefoglalóban a Mezőnyárádi SE mérkőzéseit nézhetik meg, akik a ,,D” csoportba kerültek, ahol 5 ellenféllel mérkőztek meg.
Az első mérkőzésen, Tiszabábolna ellen 3:0-ra kaptak ki. Köröm ellen 1:1-es döntetlent tudhattak maguk mögött, majd Sajólád ellen 1:0-ra nyertek. Mezőkeresztes csapata ellen szintén 1:1-es döntetlent tudhattak maguk mögött, majd az utolsó csopormérkőzésen, Hejőszalonta együttese ellen 2:6 gólarányban nyertek.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________

 
 A mérkőzések végeredménye alapján Mezőnyárád csapata továbbjutott a legjobb 16 csapat közé, így a legjobb 8 közé jutásért mérkőzhettek meg Nyékládháza csapata ellen vasárnap, ahol 4:0-ra kaptak ki, így kiestek.
Az elődöntőbe továbbjutott 4 csapat közül Mályi Nyékládházával, Mezőkeresztes pedig Bogács ellen mérkőzött meg. A döntőbe Bogács és Nyékládháza jutott be, ahol Bogács nyerte a mérkőzést, így kialakult a torna végeredménye is: harmadik helyezett Mezőkeresztes, a második Nyékládháza, az első pedig Bogács lett.
A tornán további díjazások is voltak: a torna legjobb játékosa Vámosi Csaba (Mezőkeresztes), gólkirálya Czeglédi Márk (Bogács), legjobb kapusa pedig Zselenák Viktor (Nyékládháza) lett.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com