Advent - lelki nap a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2018. december 15. szombat, 11:10
Adventi lelki napot tartottak december 14-én a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában. A gyerekek és a pedagógusoka napot a díszteremben tartott szent misével kezdték, amelyet Lipcsák János atya celebrált. A gyerekekhez szólva kiemelte: a Jézussal való találkozás a közelgő ünnepen ugyan olyan fontos és örömteli, mint a mindennapokban egy baráti találkozás.
A szentmise után a tornateremben folytatódott a program, ahol a miskolci 784-es számú Erő Cserkész Csapat öt tagja várta a suli tanulóit. Rövid bemutatkozás, ismerkedés után ügyességi játékokkal bizonyíthatta mindenki a rátermettségét, amelyeket a csapat tagjai tanítottak be rövid idő alatt a gyerekeknek. Szó volt továbbá a cserkész életről, a szervezet felépítéséről, mindennapjairól is. 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Tíz óra után már osztályonként folytatódtak a programok. A főszerepet a kézműveskedés kapta: volt ahol gipsz figurákat lehetett festeni, vagy éppen karaácsonyfa dísz készült, illetve karácsonyi üdvözlő kártyát alkottak az ügyes kezek.
A vendég cserkészek ebéd után még egy ügyességi versennyel is meglepték a felsősöket, melynek során egy térképet kellett elkészíteniük. Legvégül pedig egy hangos csatakiáltással vettek búcsút egymástól a vendégek és a vendéglátók.

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com