Konyha, út, napelem - átadó ünnepség Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 29. hétfő, 10:25
A közelmúltban három jelentős fejlesztés, felújítás is befejeződött Mezőnyárádon.  A központi konyha teljes rekonstrukciója az elnyer több mint 36 millió forintos támogatásból még a nyár közepén kezdődött el, mára pedig már ismét ellátja az intézmények és az igénylők étkeztetését. Ez mellett egy napelemes rendszer került kiépítésre az óvodában, valamint a Toldi utca egy jelentős része is új burkolatot kapott.
Mindhárom beruházás átadására október 26-án délután került sor. Bárdos Szabolcs polgármester a vendégek köszöntése utáni rövid beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik a megvalósításban résztvettek, segítettek, valamint kiemelte:
a Mezőnyárádi Gyermekekért Alapítvány 6 millió forint Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében elnyert pályázati forrással egészítette ki a konyha modern eszközökkel való felszerelését. Tállai András a térség országgyűlési képviselője átadó beszédében kiemelte a vidék fejlesztésébnek fontosságát, majd pedig a szalag átvágása következett.
Ezek után Lipcsák János plébános áldotta és szentelte meg az újonnan elkészült konyhát, a résztvevők pedig
bejárhatták a megújult létesítmény helységeit.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com