Mezőkeresztes - Miskolc Zrínyi kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 25. csütörtök, 08:48
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta a 2018/19-es bajnoki szezon második mérkőzését 2018. október 20-án. Ez alkalommal a Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium csapatát fogadták otthonukban. A találkozóra délután 14:00-tól került sor a mezőkeresztesi Általános Iskola sportcsarnokában.
Az 1. félidőt a keresztesi csapat 14 gólja indította, amire csak a 15. percben érkezett válaszként a vendég csapat első gólja. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést, a miskolci csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni az óriási lemaradást.
A félidő második felében sem sikerült a vendég csapatnak gólt elkönyvelni, azonban a hazai csapat még jobban ráerősített. A félidei eredmény így 25-2 lett a keresztesi csapat javára.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt szintén a keresztesi csapat indította. A félidő első felében a hazaiak tovább növelték az előnyüket, amit a miskolciak nem tudtak behozni.
A félidő második felében sem sikerült a vendég csapatnak túl sok gólt elkönyvelni, így a végeredmény végül 60-8 lett a keresztesi csapat javára.
A hazai csapat szakosztályvezetője, Palatics Attila értékelte a mérkőzést.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com