Bükkaljai Mozaik - 2018. augusztus 1.
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 02. kedd, 09:54
 

 

 
 
 
 
alt
 
Ballagás és tanévzáró a bükkábrányi iskolában
 

Június 22-án 15 órától tartották a ballagási, illetve a tanévzáró ünnepséget a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában. A 7.osztályos tanulók és szüleik által szépen feldíszített iskolában saját termükből indultak el csengőszóra a ballagó diákok, majd a tornaterembe vezetett útjuk.
A 8. osztályosok versekkel, idézetekkel búcsúztak az iskolától, tanáraiktól és az itt maradó iskolatársaktól és szüleiknek is köszönetet mondtak egy-egy szál virággal.
A hagyományok szerint a végzős diákok leendő iskolájuk szalagjait helyezték el az élet fájára. A ballagóktól a 7.osztályosok és az intézmény nevében Derekasné Orosz Andrea intézményvezető is elbúcsúzott, majd felsorolta az év kiemelkedő versenyeredményeit.  Megköszönték azon ballagtató szülők munkáját is, akik az elmúlt években sokat segítették az iskolát. Elismerést kapott Fekete Péterné, és Kardosné Kiss Annamária.
A ballagó diákok közül is többen elismerésben részesültek, aktív közösségi munkájáért diákönkormányzati díjat kapott Fekete Amina, Markó Laura, Stefán Patrik és Köhler Gergő.
Jánosházi Sándor-díjat érdemelt ki Dargai Angelika és Korán Kristóf kiemelkedő sportteljesítményéért.
A pedagógusok közül is többen vehettek át elismerést munkájukért: díszoklevelet kapott Székely Ottóné, a ballagó nyolcadikosok osztályfőnöke, Szemán-Dobó Violetta tanítónő, és Birinyiné Kleszó Anita, valamint elismerő oklevelet kapott Bodzán Jánosné nyugdíjas pedagógus.
Ezt követően osztályonként kiosztásra kerültek a kiemelkedő tanulmányi eredményekért járó jutalomkönyvek, illetve a zeneiskola hűségkorsóját vehette át Cseh Cintia és Dargai Angelika.
A műsor végén két első osztályos tanuló verselt a nyári szünidőről, ezt követően pedig nem maradt más hátra, mint a bizonyítványok kiosztása az osztálytermekben.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Tanévzáró a mezőkeresztesi iskolában
 

A mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskolában a hagyományoknak megfelelően az idén is kölön került sor a nyolcadikosok ballagására és az intézmény tanévzáró ünnepségére.
Június 20-án pár nappal a legnagyobbak ballagása után mondtak búcsút az idei tanévnek a diákok és a pedagógusok.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com