Bükkaljai Mozaik - 2018. július 18.
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 01. hétfő, 14:13
 

 

 
 
 
 
 
alt
 
Ballagás a mezőkeresztesi József Attila úti óvodában - 1. rész

 

Utoljára járták be együtt az intézmény termeit a mezőkeresztesi József Attila úti óvoda nagycsoportosai, hiszen június 9-én végső búcsút vettek, hogy szeptembertől már az iskola padjaiban bizonyítsanak. Az intézmény vezetője, Domján Attiláné óvodavezető köszöntötte a megjelent családtagokat és vendégeket, majd búcsút vett a ballagó ovisoktól. A szülői munkaközösség tagjairól sem feledkezett meg, és áldozatos munkájukat egy-egy virágcsokorral köszönték meg az óvoda dolgozói.
Majd a gyerekeké lett a főszerep, először a középsős csoporté, akik egy műsorral búcsúztak társaiktól, aminek a címe a "Falu végén" volt. A nagy csoportosok pedig a "Mi leszek, ha nagyleszek?" címet kapó táncos, verses produkciót adták elő búcsúzóul. Az iskolai jelenet után a tengerészek visszaszerezték kalózoktól a kincset, amit visszajuttattak jogos gazdájához, a török basához. Ez után körbejárták az óvodai termeit, ezzel búcsút intve, hogy az iskolában újabb kihívások várják őket.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Ballagás a Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában
 

Június 15-én 17 órától a Mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola végzős tanulói búcsúztak az intézménytől. A ballagás a hagyományokhoz híven csengőszóra vette kezdetét, a nyolcadikosok végig járták az iskola épületét, termeit. Az ünnepségen köszöntőt mondott Dr. Lincenbold Levente plébános az iskola tanulói nevében két hetedik osztályos tanuló köszönt el a ballagóktól. A ballagó nyolcadikos búcsúbeszédükben felidézték az elmúlt 8 évet, megköszönték a tanítók, tanárok és az iskolai dolgozóinak munkáját, külön köszönetet mondva szüleiknek, akiket egy-egy szál virággal is megtiszteltek. Hagyomány, hogy minden ballagó diákkal kapcsolatban elhangzik, hol, milyen tagozaton tanul tovább, természetesen ez most sem maradt el. Közben minden búcsúzó nyolcadikos elhelyezte saját névkártyáját az életfán.
Farkas Jánosné az intézmény vezetője külön is elköszönt a nyolcadikosoktól, felidézve az elmúlt nyolc évet és sikereket, boldog életet kívánva mindannyiuknak. A búcsúzó szavak után kiosztásra kerültek azok a DVD lemezek is, melyeket a még rövid ideig itt maradó hetedikesek készíttettek a legnagyobbaknak és melyek az elmúlt évek eseményeit foglalják össze videó felvételek formájában. Könyvjutalomban is részesültek a ballagók. Nem csak ők kaptak azonban elismerést. Az intézmény vezető több szülőnek is kifejezte elismerését és köszönetét mindazért, amivel az elmúlt években az iskolai munkát segítették.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com