Bükkaljai Mozaik - 2018. július 11.
Írta: Eleven Televízió   
2018. október 01. hétfő, 14:02
 

 

 
 
 
 
 
alt
 
Ballagás a Szentistváni úti óvodában
 

Eljött a búcsú ideje a legnagyobbak számára a mezőkeresztesi Szentistváni úti óvodában is június 9-én. Az ünnepség elején Domján Attiláné óvodavezető köszöntötte a gyerekeket és a vendégeket és persze elbúcsúzott a ballagóktól. A Szülői Munkaközösség két tagja is elbúcsúzik a gyermekével együtt, így őt is külön köszöntötték egy virágcsokorral. Ezután a ballagók műsora következett, „A szívtelen csigabiga” címmel. Dalokat énekelve indultak utolsó közös útjukra az óvodában. Először átbújtak a 6-oson, majd énekelve körbejárták az óvodát.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Ballagás a bükkábrányi óvoda Csillag csoportjában
 

Június 1-jén délután változatos program várt minden érintettre a bükkábrányi óvoda aulájában. Négy órai kezdettel a Szivárvány csoportosok évzáró ünnepségére és ballagására került sor, majd öt órától a Csillag csoport ballagói búcsúztatták a nevelési évet és az óvodát egyaránt. Egyik csoportban öten, a másikban tizenkilencen voltak, azok akik ősztől már az iskolában és nem az oviban kezdik reggel a napjaikat.
Mindkét csoportban előbb Galambos Lajosné az intézmény vezetője köszöntötte a vendégeket, illetve köszönte meg a Szülői Munkaközösség tagjainak több éves segítő munkáját.
Ezt követően a gyerekek versekkel, körjátékokkal, énekekkel színesített műsorral kedveskedtek a szülőknek.
Miután pedig az óvónénik mindenkinek a nyakába akasztották a ballagó tarisznyát, egyenként átbújtak a virágokból font hatoson, melynek innenső oldalán már leendő két tanító nénijük várta őket.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com