Bükkaljai Mozaik - 2018. július 4.
Írta: Eleven Televízió   
2018. szeptember 18. kedd, 08:28
 

 

 
 
 
 
 
alt
 
Ballagás a mezőnyárádi óvodában - 2. rész
 

Június 1-én a mezőnyárádi óvodában elballagtak a legnagyobbak, a nagycsoportos gyerekek. Bár szeptembertől már az iskolapadba ülnek majd, most még vidám kisgyermekként búcsúztak el az ovitól. A hagyományokhoz híven a csoportok műsort adtak, elsőként a Katica, majd a Pillangó csoport. Őket a búcsúzó nagycsoportosok műsora követte és természetesen a kisebbek is elbúcsúztak ballagó társaiktól, illetve az ünnepeltek is elköszöntek tőlük, az óvónéniktől, dajkáiktól.
A gyerekek ezután megkapták ballagási tarisznyájukat, illetve megismerkedhettek az iskola igazgatójával és leendő tanítónénijükkel. A Szülői Munkaközösség két tagjától is búcsút vett az intézmény: Dósa Ágotának és Tarrné Lévai Emesének köszönték az elmúlt években nyújtott segítséget, valamint három apukának Tarr Zoltánnak, Varga Zoltánnak és Gyöngy Tamásnak is külön megköszönte, hogy sokat tettek a gyerekekért, az intézményért.
Ezután az intézmény vezetője kívánt mindannyiuknak élményekben gazdag szünidőt és szeptembertől sikeres tanulást, majd a gyerekek átbújtak a 6-oson, búcsút intve ezzel óvodájuknak. A napot pedig közös uzsonnával zárták a csoportszobában.

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Évzáró és ballagás a bükkábrányi óvoda Szivárvány csoportjában
 

Június 1-jén délután változatos program várt minden érintettre a bükkábrányi óvoda aulájában. Négy órai kezdettel a Szivárvány csoportosok évzáró ünnepségére és ballagására került sor.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com