Bükkaljai Mozaik - 2018. június 27.
Írta: Eleven Televízió   
2018. szeptember 17. hétfő, 09:13
 

 

 
 
 
 
 
alt
 
Kis óvodák mesetalálkozója Mezőnyárádon
 

Május 10-én délelőtt első alkalommal került sor a mezőnyárádi óvodában a "Kis óvodák mesetalálkozója" elnevezésű rendezvényre. A programot a vendéglátó intézmény hirdette meg a a Madarak és Fák Napja alkalmából.
A hagyomány teremtő rendezvényen ezúttal a házigazdák mellett a csincsei, a vattai és a mezőnagymihályi óvodások egy kis csoportja adott elő egy-egy kedves mesejelenetet, amelyet a négy főből álló zsűri értékelt. A zsűri asztalánál Kiss Sándorné és Czirják Károlyné nyugalmazott óvoda vezetők, valamint Gagna Erika tanítónő foglaltak helyet.
A vendégeket Tóth Sándorné intézmény vezető köszöntötte és kívánt mindenkinek jó versenyzést, sikeres szereplést.
A rövid megnyitót követően került sor az előadásokra az óvónénik vezetése mellett. Ennek végeztével a zsűri tagjai meghozták döntésüket.
A győzteseknek kijáró vándor tarisznyát ez alkalommal a vattaiak vihették magukkal más értékes ajándékkal együtt. Természetesen a másik három csoport tagjai is kedves ajándékokkal és egy emléklappal térhettek haza. 

 
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
Ballagás a mezőnyárádi óvodában - 1. rész
 

Június 1-én a mezőnyárádi óvodában elballagtak a legnagyobbak, a nagycsoportos gyerekek. Bár szeptembertől már az iskolapadba ülnek majd, most még vidám kisgyermekként búcsúztak el az ovitól. A hagyományokhoz híven a csoportok műsort adtak, elsőként a Katica, majd a Pillangó csoport. Őket a búcsúzó nagycsoportosok műsora követte és természetesen a kisebbek is elbúcsúztak ballagó társaiktól, illetve az ünnepeltek is elköszöntek tőlük, az óvónéniktől, dajkáiktól.
A gyerekek ezután megkapták ballagási tarisznyájukat, illetve megismerkedhettek az iskola igazgatójával és leendő tanítónénijükkel. A Szülői Munkaközösség két tagjától is búcsút vett az intézmény: Dósa Ágotának és Tarrné Lévai Emesének köszönték az elmúlt években nyújtott segítséget, valamint három apukának Tarr Zoltánnak, Varga Zoltánnak és Gyöngy Tamásnak is külön megköszönte, hogy sokat tettek a gyerekekért, az intézményért.
Ezután az intézmény vezetője kívánt mindannyiuknak élményekben gazdag szünidőt és szeptembertől sikeres tanulást, majd a gyerekek átbújtak a 6-oson, búcsút intve ezzel óvodájuknak. A napot pedig közös uzsonnával zárták a csoportszobában.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com