Jöjj, Szentlélek! - tanévnyitó Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2018. szeptember 03. hétfő, 11:49

Ünnepi szentmisével és rövid évnyitó ünnepséggel kezdhették az idei tanévet a mezőnyárádi katolikus általános iskola tanulói és pedagógusai szeptember 3-án reggel 8 órakor.
Az ünnepi alkalmon a gyerekek és a tanárok mellett számos szülő és meghívott vendég is részt vett. A bevonulás során a 20 elsős kisdiákot a nyolcadikosok kísérték az első padsorokig.
A szentmisét celebráló Lipcsák János lelkipásztor a gyerekekhez szólva hangsúlyozta a lelki tisztaság megőrzésének fontosságát.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A szentmise végeztével vette kezdetét a tanévnyitó. A legkisebbeknek Varga Lászlóné, Erika tanító néni mint osztályfőnök adta át az iskola nyakkendőjét a gyerekek pedig egyenként be is mutatkoztak társaiknak, tanáraiknak. Ezt követően nyolc elsős szavalta el Túrmezei Erzsébet "Szeptember" című versét.
Farkas Jánosné igazgató tanévnyitó beszédében visszaemlékezett az eltelt nyári hónapokra, sikeres, örömökkel teli évet kívánt mindenkinek, illetve szólt az intézményt érintő személyi változásokról is. Átadott továbbá egy nyakkendőt János atyának is, mint az iskola új lelki vezetőjének.
Az ünnepi alkalom az iskola himnuszának közös eléneklésével ért véget.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com