Muaythai szakosztály is indul Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2018. június 28. csütörtök, 00:00
Nagy erőkkel indult meg a sportélet fellendítése Mezőnyárádon, hisz a Közösségi Sport Club által rendezett Családi Nap után az egyesület színeiben mérkőzött meg Nagy Gábor a százhalombattai K1-es gálán. Ez csak az első lépcsőfoka volt a Muaythai szakosztály beindításának, ami nem egy új keletű történet, hisz 2005-2008 között már aktív részt vállalt a település a küzdősportok világában.
Idén ősztől újra  megnyílik az érdeklődök számára a lehetőség, hiszen a vezető edző heti 3 edzést tervez, ami már önmagában komoly és nagyra törő hozzáállást sugall, a célok pedig nem kisebbek, mint  a nemzetközi versenyeken való részt vétel. A komoly munka mellett fő szempont természetesen a közösség építése, a jó hangulat és az együtt sportolás öröme is.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Nagy Gábor, a szakosztály vezető edzője már nyárádi színekben mérkőzött meg június 23-án a Százhalombattán rendezett K1-es gálán. A rendkívül szoros mérkőzésen végül nem sikerült diadalmaskodni, de augusztusban újra szurkolhatunk Gábornak, hisz Tatabányában fog újra ringbe állni.
A szakosztály 10 éves kortól nyugdíjasokig várja azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a küzdősportokban. Jelentkezni Nagy Gábornál, vagy Udvari Jánosnál az egyesület vezetőjénél lehet.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com