Kézilabda összefoglaló - 2018. tavasz
Írta: Eleven Televízió   
2018. május 22. kedd, 09:47
alt

Véget ért az tavaszi szezon a mezőkeresztesi felnőtt női kézilabda együttes számára. Most az ebben az időszakban lejátszott találkozóról készült összefoglalót tekinthetik meg mérkőzésről mérkőzésre.
Az tavaszi szezon első mérkőzését idegen környezetben Bőcs ellen játszották február 18-án. Ennek a találkozónak a végeredménye 23:25 lett a keresztesi csapat javára. A legtöbb gólt Kövesdi Fanni szerezte.
Február 25-én Debrecen csapatát fogadták otthonukban. A találkozót a debreceni csapat nyerte 45-24-re.
Március 3-án a keresztesi csapat Mátészalka otthonába utazott. Ennek a mérkőzésnek a végeredménye 45-18 lett a hazai csapat javára.
A soron következő összecsapásra március 11-én került sor. Ez alkalommal a keresztesiek hazai környezetben, Ózd együttese ellen léptek pályára. A mérkőzést 26:35 gólarányban a vendégek nyerték meg.
A soron következő mérkőzést március 29-én idegen környezetben játszották a keresztesiek Vásárosnamény csapata ellen. A mérkőzést a hazai csapat nyerte 38:24-re.
 

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Április 7-én a keresztesi csapat Kazincbarcika otthonában utazott, ahol 23-20 arányban kaptak ki.
A soron következő összecsapásra április 15-én került sor. Ez alkalommal a keresztesiek hazai környezetben Hajdúböszörmény együttese ellen léptek pályára. A mérkőzést 26:37 árnyban a vendégek nyerték meg.
Április 29-én a keresztesi csapat Alsózsolca együttesét fogadta otthonában. A találkozót a keresztesi csapat nyerte 45-15-re. A legtöbb gólt Király Ramóna értékesítette.
A szezon utolsó találkozóján a mezőkeresztesiek Nyíregyháza otthonába utaztak, ahol 48:16 arányban kaptak ki.
Mezőkeresztes felnőtt női kézilabda csapata így a tavasszal lejátszott 9 mérkőzésből 2 győzelmet és 7 vereséget tudhat maga mögött. A két győzelemből egy hazai pályán, egy idegen környezetben született. A tabellán ezzel az eredménnyel a 8. helyen állnak.

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com