Nyíregyháza - Mezőkeresztes kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. május 11. péntek, 10:10
alt

2018. május 5-én vasárnap, Nyíregyháza ellen, idegen környezetben játszotta az tavaszi szezon utolsó mérkőzését a mezőkeresztesi női kézilabda csapat. A találkozóra délelőtt 11 órakor került sor.
Az 1. félidőt az első percekben a nyíregyházi csapatnak sikerült jobban indítani egymás után két találattal.
Röviddel ezután azonban a vendég csapat szépített. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját.
A félidő második felében a vendég csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 25:8 lett a hazai csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt a nyíregyházi csapat indította egy góllal, de szinte azonnal meg is érkezett erre a keresztesiek válasza. A félidő első felében a vendég csapat szinte tehetetlennek tűnt a hazaiak erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket.
A félidő második felében a vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a nyíregyháziak előnye 31 pontosra emelkedett, így  a végeredmény 48:16 lett a hazai csapat javára.
A mezőkeresztesi csapat edzője Atkári Lajos értékelte a mérkőzést.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com